Adanahabermerkezi.com

Siyasete atıldığı ilk günden bugüne Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Adaylık düşünen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yerel seçime kısa süre kala yine bu hayalinden vazgeçmediğini davranışlarıyla bir kez daha gösterdi. 

Başkan Çelkcan, son olarak Yüreğir Belediyesindeki 9 yıllık hizmetlerini kitaplaştırarak, sadece Yüreğir'de değil, Adana genelinde merkez ilçelerde dağıttırdı. Apartmanların posta kutularına bırakılan hizmet kitapçığı vatandaş tarafından ilgi görmese de Başkan Çelikcan'ın bu davranışı "Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayıyım" mesajı içermesi bakımından dikkat çekti. 

ÇELİKCAN KURA İLE, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANVEKİLİ SEÇİLMİŞTİ AMA... 

İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın yerine 13 Nisan 2010 tarihinde yapılan seçim sonunda 9 oy alan CHP adayı Arıkan son turda elenmiş, MHP adayı Fethi Coşkuntuncel ile Mahmut Çelikcan 16'şar oy alınca torbadan çekilen kura sonucu başkan vekili seçilen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan daha sonra yasaya aykırı başkan olduğu için Başkanvekilliği düşmüştü. 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan hayalini kurduğu Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için önce partisinin adayı olmak ardından da o koltuğa oturmak istiyor.  Bakalım Mahmut Çelikcan'ın bu çalışması sonuç verecek ve partisinin adayı olabilecek mi? 

Bekleyip göreceğiz..