Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın memleketi Adana’ya gelerek hemşehrileriyle hasret giderecek.

İL MERKEZİNDE DÖRT AYRI YERDE

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun verdiği bilgiye göre Bahçeli, 25 Mart Salı günü Adana’ya gelerek il merkezinde dört merkez ilçede ve il dışında ise üç ayrı ilçede açık hava toplantılarına katılacak.

İLK BULUŞMA SARIÇAM’DA

Buna göre Devlet Bahçeli Salı günü sırasıyla saat 10.30’da Sarıçam’da Kozanyolu otoban çıkışında, saat 11.30’da Yüreğir’de Yavuzlar mahallesinde, saat 12.30’da Seyhan’da Pınar mahallesinde Pınar Camii önünde, saat 13.30’da Çukurova ilçesinde Hayal Park civarında Ahmet Sapmaz Bulvarında vatandaşlara hitap edecek.

İMAMOĞLU, KOZAN VE CEYHAN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il dışındaki açık hava toplantılarını ise saat 16.00’da İmamoğlu’nda, saat 17.30’da Kozan’da ve saat 18.30’da ise Ceyhan’da gerçekleştirecek. Bahçeli’nin Adana ziyaretlerinde ülke gündemine ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

BİLGE LİDER DÜRÜST DEVLET ADAMI

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yaptığı açıklamada “Hırsızlığa, soyguna, talana, riyaya ve ihanete dur diyebilmek için; vatan sevdalılarının, saf yüreklerin, safını belli etme zamanı. Milli iradeye ihanet edenlere ‘yeter artık’ deme zamanı. Harama tenezzül etmeyen; her zaman haktan, hukuktan ve demokrasiden yana olan, bilge lider, ilkeli, dürüst devlet adamı Devlet Bahçeli’nin yanında olma zamanı” dedi.

İZGİOĞLU’NDAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

İzgioğlu “Tarihi bir dönemeçte bu ziyareti çok önemsiyoruz. Türkmenbeyi Sayın Bahçeli’nin tarihi mesajlar vereceği bu ziyaret için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Mensuplarımız, vatandaşlarımız, hepimiz heyecanla değerli hemşehrimizi bekliyoruz. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı, ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Değerli Hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin şereflendireceği açık hava toplantılarına katılmaya davet ediyorum” çağrısı yaptı.