Boyvadaoğlu  İl Başkanı oluşu nedeniyle yaptığı açıklamada;şu görüşlere yer verdi;

"M.Metanet Çulhaoğlu nun büyük emekler vererek İl Binasının ve İl yönetiminin oluşumunda büyük katkılar verdiğini , maddi ve manevi önemli desteklerinin olduğunu belirterek kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı güzel çalışmalarla, partili partisiz herkesin gönlünü kazanan Çulhaoğlu bizler için örnek olmuştur. Kendisinin bu çalışmalarını boşa çıkartmayacak, özverili çalışmalarımızla partimizi en iyi yerlere getireceğiz.

1965 yılında Adana’da doğdum. Adana Anadolu Lisesini ardından Ç.Ü. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim.Evli ve iki çocuk babasıyım. Halen serbest ticaretle birlikte tarımla uğraşmaktayım.

İyi Parti olarak hedefimiz ; Adana’da 1. Parti olmak , Ülke genelinde de iktidar olmaktır. Bu doğrultuda Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’i de Cumhurbaşkanı yapmaktır. Hiçbir şekilde ben düşüncesinde olmayacağız, biz diyerek tüm il yöneticisi  arkadaşlarımla ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüp , tek adam sistemi değil , parlamenter sistemin savunuculuğunu yapacağız. Allah yardımcımız olsun."