Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu yenilendi. Yeni isimlerle güçlendirilen yönetim kurulu üye sayısı 82 oldu.  MHP Adana İl Yönetim Kurulu, parti tüzüğünün 34. maddesi uyarınca fesih edilirken, yine aynı madde gereğince yeniden oluşturuldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayını, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın imzasını taşıyan “Adana İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Yetki Belgesi” il Başkanı Bünyamin Avcı’ya gönderildi. Bünyamin Avcı’nın başkanlığında kurulan yeni yönetim kurulunda 32 yeni isime yer verildi.

İL BAŞKANI AVCI’DAN AÇIKLAMA

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Teşkilatı, kendisine bağlı tüm kurum ve kuruluşlarla yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanmaktadır. İçinde bulunduğumuz sürecin daha etkin, daha verimli sevk ve idaresini öngören planlama gereğiyle yönetim kurulumuzda kısmi bir değişiklik ve güçlendirme yoluna gidilmiştir.” dedi.

DEVLET BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Avcı, devamla şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey başta olmak üzere, Merkez Yönetim Kurulumuza, Merkez Başkanlık Divanı Kuruluna, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Bey’e; şahsıma ve yönetim kurulumuza göstermiş oldukları güven ve teveccühten ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Münfesih yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızın büyük bir kısmının yer aldığı yeni yönetim kuruluna 32 yeni isim eklenmiş olup, üye sayısı toplam 82 olarak kabul ve onay almıştır. Adana’mıza, teşkilatlarımıza hayırlı olsun.”

Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulunun önümüzdeki günlerde oluşturulup, açıklanacağını bildirdi.

İŞTE ADANA İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ