24 Haziran seçimleri için İYİ Parti Adana il başkanlıgının düzenlemiş oldugu Milletvekilleri aday tanıtım programında söz alan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ; toplantıya katılan tüm misafirlere hoşgeldiniz diyerek konuşmasını şuşekilde sürdürdü:

' İYİ Parti olarak hiç bir ayırım yapmadan Milletinizin birlik ve beraberligini pekiştirmek için  siz cesur insanlarla yola çıktık. Yeni kurulan bir siyasi  parti olmamıza ragmen aday adaylığı başvurusunda Türkiye genelinde ikinci parti olduk. Partimize olan ilginin bu kadar yüksek olması  İYİ Partinin iktidara yürüdüğünün göstergesidir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener  İYİ partinin  iktidarında ve Cunhurbaşkanlığını kazandığımızda adaylık başvurusu yapan arkadaşlarımız kenarda köşede bırakılmayacak '' dedi. Burada bize düşen görev Sayın Genel Başkanımızı  Cumhurbaşkanı yapmak için gece gündüz çalışmaktır. 

 İYİ Partiye gönül veren Saygıdeğer Adanalılar hepimiz Vatanımızın var olması Milletimizin refahı için heyecanımızı kaybetmeden tüm gücümüzle çalışacağız.

 Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk '' Parlamenter bir Cunhuriyet kuracagım. Kişisel iktidar gibi zararlı bir örnek bırakarak ölmeyeceğim''demiştir.  İYİ Partinin Cesur yürekli insanları,emaneti sahiplenip partimiz. Milletine parlementer sistemi getirme sözü veriyor. Bunu hep birlikte başaracagız.

İl Başkanı Boyvadaoğlu'ndan sonra söz alan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana 1. Sıra Milletvekili   adayı İsmail Koncuk ise konuşmasında ''  Tek adam rejimi degil Parlamenter sistemle milletin yönetimi olacagız. 16 Yıldır ülkemize Adaleti getiremeyenler , Adaleti getirecegini söylüyor bu sözler bir siyesetçinin ağzına yakışmıyor. Yakıştıramıyoruz. 16 Yıldır iktidarda buklunanlar ülkeye ne yaptı. Tarımdan sanayiye, Egitimden dış politikaya kadar hiçbir şey yapamadıkları gibi Ülkemizde   her sektörde büyük krizler yaşanmakta. İnsanlar mutsuz. Sevgili hemşehrilerim milletvekili oluruz, olamayız bunlar önemli degil. Önemli olan  Genel Başkanımız Meral Akşener'i  Ülkemizin ilk kadın Cumhurbaşkanı yapmak, ve partimizi iktidar yapmak. Hedefimiz olmalı. Bunları başaramazsak hiçbirimizin Milletvekilliginin anlamı yok. Bu iktidar Genel Başkanımızdan çekiniyor.  Biz bütün bu oyunları bozacağız.  İktidarımızda Parlementer sisitemle huzur getirecegiz. Gençlerde Yüzde 26 olan işsizligi çözecek gençlerimize en güzel imkanları sunacagız. Çılgın projelerle degil ayagı yere basan  saglam projelerle milletimize hizmet verecegiz..