Adanahabermerkezi.com
Kongre öncesi İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, Adana Merkez ilçe Başkanları ile birlikte uzak ilçelerdeki teşkilatları ve partilileri ziyaret ederek nabız yokluyor ve il kongresi çalışmaları hakkında bilgilendiriyor. İl Kongresine ayrı bir önem veren Kurucu il Başkanı Metanet Çulhaoğlu ile İYİ Partililer kongreyi miting alanına çevirmek için çalışmalarına hiz verdi.

3 MARTTAKİ KONGREYE MERAL AKŞENER’DE KATILACAK

3 Mart Cumartesi günü yapılacak olan kongre hazırlıklarını sürdüren İYİ Parti Teşkilatı büyük ilginin olacağı kongre için büyük salon arayışını Menderes Kapalı spor salonunu tutmakta buldu.

KATILIM TALEBİ YÜKSEK OLUNCA MENDERS KAPALI SPOR SALONU KİRALANDI

Katılım konusundaki yüksek talep nedeniyle Menderes Kapalı Spor salonunu 3 Mart Tarihi için kiralayan İYİ Parti yöneticileri büyük bir gövde gösterisi yapacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in özel önem verdiği Adana’ya il kongresi nedeniyle bir kez daha gelecek ve burada partililere hitap ederek önemli mesajlar verecek.

İYİ PARTİ TEŞKİLATI İLÇE ZİYARETLERİNE 16 ŞUBAT CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Bu arada İYİ Parti İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, il yöneticileri ile Merkez ilçelerin Başkanları uzak ilçe teşkilatı ziyaretlerini, 16 Şubat Cuma günü Tufanbeyli ziyaretliyle başlatıyor. Ziyaretler kapsamında ilçe teşkilatlarının yanı sıra halkla buluşulacak. Ziyaretler ilçe ilçe 3 Mart tarihine kadar tamamlanmış olacak.