İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ve Kurucu Başkan Azime Kocacık ile yöneticiler tarafından karşılanan Başkan Soner Çetin, “Birlikte, ülkenin kaderini değiştireceğimiz gibi, Çukurova ilçesinde alacağımız tarihi oyla da destan yazacağız” dedi.



Çukurova İlçe binasına, partililerin alkışları arasında giren Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin’le makamına giren İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, “Başkanımın bu hareketli günlerinde, hep beraber, birlik ve beraberlik içinde güzel bir seçim atmosferi yaşayacağız. Tekrar seçimi kazanacağız” dedi.



“ÇALIŞMALARIMIZA HIZLI BAŞLADIK”
Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin ise “Bizim bu hızlı başlangıcımızın tüm Türkiye’de ilgiyle izlendiğini görüyoruz. İYİ Parti ile işbirliği yapacağımızın belli olmasından sonra, çalışmalarımıza çok hızlı başladık ve Çukurova’daki bu çalışmalarımız, kucaklaşmamız, birlikteliğimiz Türkiye’ye örnek gösterilmeye başlandı. Tüm İYİ Partili dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Türkiye iki kutuplu bir sisteme doğru sürükleniyor. Bir taraftan Cumhur İttifakı, diğer taraftan Millet İttifakı. Bu sistem referandum sürecinde başladı. O zaman İYİ Parti kurulmamıştı ve Meral Akşener’ciler ifadesi kullanılıyordu. Sizlerle, el ele omuz omuza referandum sürecinde beraberce çalışma yürüttük. Parlamenter sistemin uygun bir sistem olduğunu o zaman birlikte kararlaştırdık ve birlikte mücadele ettik. Adana için de çok önemli bir sonuç elde ettik. Önemli bir farkla ‘Hayır bloğu’ buradan başarıyla ayrıldı.

“ÇUKUROVA’MIZI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Bizim, birlikte, beraber olmamız lazım. 24 Haziran seçimleri sırasında da, gerek Adana'da, gerek Türkiye'de, çok başarılı bir sınav verdik. Yüzde 10'luk oy oranını küçümsememek lazım. Buradaki işbirliğimiz, uyumlu çalışmamız, hep beraber sahaya inmemiz ilgiyle karşılanıyor. Biz bu süreci, birlikte 90 gün boyunca götüreceğiz. Sahada hep beraber olacağız. Seçim çalışmalarında beraber olacağız. Birlikte başaracağız. Soner Çetin'in yüzde 70'le seçimi alması, CHP'nin yanında İYİ Parti'nin de oylarıyla gerçekleşecek ve tarihe geçecek. Sizlere, güveninizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Sizi, verdiğiniz destekten dolayı mahcup etmeyeceğime şerefim namusum üzerine söz veriyorum. Biz kararlar alırken de, hep beraber olacağız. Çukurova'mızı birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.