İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili 1. Sıra Adayı İsmail Koncuk, seçim bölgesi olan Adana’ya gelerek çalışmalara başladı.

Türkiye’nin en büyük konfederasyonlarından olan Türkiye Kamu-Sen’in yedi yıldır başkanlığını yürüttükten sonra sürpriz bir şekilde siyasete giren ve İYİ Parti’de Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Koncuk, seçim çalışmalarına mahalle gezileriyle başladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, Adana Milletvekili adaylarından Recai Mercimek’le birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

’25 HAZİRAN SABAHI İŞE KOYULUYORUZ’

Doların ve altında yükselişin ekonominin iyi olmadığının bir göstergesi olduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Koncuk, “Müsterih olun. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin Cumhurbaşkanlığında ve TBMM’de oluşacak, İYİ Parti’nin milletvekili sayısının çoğunluğuyla üstesinden gelemeyeceğimiz sıkıntı olmaz. Sayın Akşener’in mücadeleci ruhu tüm İYİ Parti Teşkilatlarımızı sarmış durumda. Dimdik ayaktayız. Devletimizin bekası için alınması gereken tüm tedbirler belirlendi. 25 Haziran sabahı işe koyulmuş olacağız” dedi.

İYİ Parti’nin programı hakkında da kısa bilgiler veren Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk, “Okul öncesi eğitimden tutun da, spordan  kültür sanata, kamu yatırımlarından finansal sektöre kadar yüzlerce başlık altında hazırladığımız çözümlerle ve sunacağımız hizmetlerle vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

‘İYİ İNSANLARI İNSANLIK TARİHİNE ARMAĞAN ETMİŞ BİR MİLLETİZ’

İyi bir Türkiye için yola çıktıklarını da ifade eden Koncuk, “İyi insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz. Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre bu milletin iyi insanları arasından yetişti. Onlar insanlara iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler. İyilik peşinden koştular. Gittikleri yerlere sevgi kültürünü götürdüler. Bizler de bu inançla yola çıktık” şeklinde konuştu.

BULUR’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüğü Özel Altınkoza Hastanesi’nde, Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı Halil Bulur’u da ziyaret eden İsmail Koncuk, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane personeliyle de pozitif iletişim kuran Koncuk, “Derdiniz derdimizdir” diyerek kendisine iletilen sorunları da not alarak göreve gelir gelmez ilgileneceği sözünü verdi.

ADANA BALKAN TÜRKLERİ DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili 1. Sıra Adayı İsmail Koncuk’un Gazipaşa’da bulunan seçim bürosuna gelen Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu iyi bir seçim geçirmesi dileğinde bulunarak başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koncuk da, Sağıroğlu’na teşekkür etti.