Başkan Köse, İl Başkanımız sayın Çulhaoğlu önderliğinde yaptığımız saha çalışmalarında vatandaşların teveccühü bizlerin çalışma şevkine şevk katıyor dedi.
Başkan Güngör Köse sözlerine şöyle devam etti. “Tatlı bir yorgunluğun ardından çalışmalarımıza başladık. Delegelerimizin teveccühü ile teslim aldığımız bu hizmet bayrağını daha yükseklere çıkarmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Öncelikle ilçemizi ve Adana’mızı hak ettiği hizmetlerle tanıştıracağız. Seyhan'da İl Başkanımızın önderliğinde kapı kapı gezeceğiz ve AK Partinin bu ülkeyi parsel parsel kimlere peşkeş çektiğini anlatacağız dedi. 



Yarın seçim olacak gibi mahalle ve sokaklarda parti temsilcileri belirleyen ve üye kaydı yapan Seyhan İlçe Başkanlığı  girdikleri her sokakta ve mahallede vatandaşların kendilerini bir kardeş, bir ağabey, bir evlat gibi kucakladıklarını dile getirerek bize inananların güvenlerini boşa çıkartmayacağız, karamsarlığa gerek yok ülkemizde yaratılmaya çalışılan korku imparatorluğunu biz Seyhan'da yıkacağız dedi.
Hayatımızda büyük önemi olan kadınlarımızı da unutmayan İlçe Başkanı Köse, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Ulu Önder Atatür'ün şu sözleri ile kutladı; Dünyada hiç bir milletin kadını “Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu Kadını kadar emek verdim,” diyemez!
Liderimizde bir kadın, bir anne bu seçimde kadınlarımıza büyük iş düşüyor dedi.