Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana teşkilatları birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam ederken, teşkilatların birbiriyle daha iyi kaynaşması adına yapılan etkinliklerde hedefler de tazeleniyor.

MHP KURMAYLARI BİR ARADA

Bu etkinliklerin birini de MHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Oğuz Memiş gerçekleştirdi. Memiş’in iş yerinde düzenlenen yemekte Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu, Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan da hazır bulundu. Geniş katılımlı yemekte siyasi çalışmalar ve Adana’nın sorunları üzerinde değerlendirme imkanı da bulundu.

ADANA’YI ALACAĞIZ

Yemekte bir konuşma yapan MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, bu tip toplantıların teşkilat içinde daha sık yapılacağını ve dava arkadaşlarıyla birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. MHP’nin önünüzdeki yerel seçimlerde Adana’da Büyükşehir dahil olmak üzere bütün belediyelere talip olduğunu söyleyen İzgioğlu, bu hedef doğrultusunda çalışmalarını her geçen gün artırarak devam ettireceklerini söyledi. İzgioğlu, böyle bir yemek tertip edip kendilerini bir araya getirdiği için de İl Disiplin Kurulu Başkanı Oğuz Memiş’e ayrıca teşekkür etti.