İzgioğlu, Derneğin yeni Başkanı Melahat Ongun ve yönetimini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Şehit ailelerinin ve gaziler ile gazi ailelerinin yaşadıkları acıları, sıkıntıları yakından bildiklerini ifade eden İzioğlu, “Bu ülkenin birliği için, huzuru ve refahı için can veren şehitlerimizin mübarek kanları bu ülkenin çimentosudur. Aynı uğurda mücadele etmiş gazilerimiz de vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun timsalidir. Dolayısıyla şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri de, gazilerimiz ve onların değerli aileleri de bu ülkenin şan ve şeref sayfalarını süsleyen en değerli varlıklarıdır. Bütün gazilerimizin bu kutlu günlerini tebrik ediyorum. Sizi üzen her şey bizi de üzer, sevinciniz ise sevincimizdir. Sizlerle bir arada olmaktan onurluyuz, mutluyuz.” dedi.

PAKET ÜSTÜNE PAKET AÇIKLANIYOR

Bir soru üzerine değerlendirmede bulunan İzgioğlu, AKP ile PKK arasında kesintisiz devam eden ve adına ‘Barış süreci’ denilen ihanet projesinin tamamen aldatmaya dönük olduğunu söyledi. İzgioğlu “Bu emperyalizmin bir oyunudur. Adına ‘Barış Süreci’ dedikleri süreçte atılan her adım bu ülkeyi büyütmek için değil, küçültmek içindir. Onun için bize göre ve halkımızın büyük bir kısmına göre bu sürecin adı ihanet sürecidir. Bölücü kanlı örgütün temsilcileri de artık bunu gizlemiyor. Gizleyenler kim; onlarla masaya oturanlar. Ama ne hikmetse böyle bir örgüte danışılarak paket üstüne paket açıklanıyor. Dün Çanakkale’de bugün bir çok yerde bunun için şehit vermedik. Gazilerimiz bunun için mücadele etmedi. Memleketimizin içine düşürüldüğü bu durum acı veriyor. Çok yazık!” diye konuştu.

YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Derneğin yeni yönetimine başarılar diledi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Melahat Ongun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İzgioğlu’na teşekkür etti. İzgioğlu’nun ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Okur ile Mehmet Kokaçya da hazır bulundu.