İlanının 90. Yıldönümü idrak edilen Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan İzgioğlu, Türkiye’yi tasfiye etmeye yönelik büyük bir ihanetle karşı karşıya bulunulduğunu, ancak yazılı, görsel, işitsel ve sanal kitle iletişim araçları kullanılarak bu ihanetin halktan gizlenilmeye çalışıldığına işaret etti.

HAİNLER BAŞTACI EDİLİYOR

İzgioğlu “Dün Milli Mücadeleye, halkın demokrasi ile tanışmasının ilk ve en büyük somut adımı olan Cumhuriyetin ilanına karşı çıkan ihanet güruhunun bugünkü temsilcileri gemi azıya almış, her türlü melaneti işlemeyi adeta kendilerinde hak görmeye başlamışlardır. Bozguncu ve ayrılıkçı talepler, devlete başkaldırı ve tehditler sıradan hale gelmiş, dahası sorumluluk mevkiinde bulunan zihniyet bütün bunlara ön ve yol vermiştir. İhanet öyle bir hal almıştır ki, vatanımızı, milletimizi yaşatmak için mücadele edenlere ceza ve eza reva görülürken, birliğimizi ve kardeşliğimizi yıkmak isteyen hainler baş tacı edilmiştir.” diye konuştu.

GAFLET, DALALET, İHANET

İzgioğlu şunları söyledi:

“Ama; gaflet, dalalet ve ihanetin iç içe geçtiği, birbirini tetikledi bu süreci toplum mühendisliği ile hazmettirmeye çalışan şer odakları asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Cumhuriyeti kuran Türk milliyetçiliği felsefesini yaşayan ve yaşatan milyonlarca Türk evladının sabrı yanlış anlaşılmamalıdır. Türk milleti ihanete asla boyun eğmeyecek, Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatılacaktır. Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletini şiar edinen Türk milliyetçileri, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve huzurun sigortası, ihanetin panzehiri olmaya, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkmaya devam edecektir. ”

VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu mesajını şöyle bitirdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle, bu çok anlamlı tarihin yıldönümünde Adanalı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve şehitlerimizi, sonsuzluğa uğurladığımız gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, hepsine Yüce Allah’tan rahmet diliyor, bütün vatandaşlarımıza selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”