Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “MHP’nin önünü kesmek için seçimlerde ‘Ver oyunu MHP’ye gitsin CHP’ye’ şeklinde iftira atıp vatandaşın kafasını karıştıran zihniyetin bugün PKK ile yol arkadaşlığı yapması ilahi bir tecelliden başka bir şey değildir.” dedi.

MİLLET ARKADAN HANÇERLENDİ

İzgioğlu, yaptığı yazılı açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türk milletinin, arkadan hançerlendiği çok karanlık ve ibretlik tarihi bir süreçten geçiyoruz. Halkın dini ve milli duygularını istismar ederek iktidar olanların, bu milletin evlatlarını kahpece şehit edenlerle kol kola girdiğine tanık olduğumuz günlerdeyiz. ‘Kimsesizin kimi olacağız’ diyenlerin, vatanımızı milletimizi parçalamak için taşeron olarak kullanılan kanlı örgütle işbirliği yaptığı günlerdeyiz.” diye konuştu.

MHP HEP UYARDI AMA…

Mustafa İzgioğlu “AKP’ye oy veren vatandaşlarımız bütün bu iki yüzlü siyasete bakıp aldanmış olmanın, satılmış olmanın derin hayal kırıklığı içinde. Ama bu yaşananlar, ne Habur kalkışması, ne Oslo’daki gizli sözleşme nede İmralı’daki nikah bizim için asla sürpriz olmamıştır. Çünkü, başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere bütün Türk milliyetçisi Ülkücü kadrolar, bugün yaşananların olabileceğini yıllardır uyarmıştır.”

AKILLA MANTIKLA İZAHI YOK

İzgioğlu “Ve gelinen noktada, artık bebek katili terörist başının AKP hükümetine, dolayısıyla bu hükümetin tüzel şahsında Türk devletine yönelik sözde çizdiği yol haritasının, katillerin affının, etnik kimlikte ayrışmanın yüce Türk milletine kabul ettirilmeye çalışıldığını görüyoruz. Bu, Türk milleti için çok ağır bir zillet olmasına rağmen Başbakan Erdoğan’ın ve diğer hükümet temsilcilerinin gizli mutabakata ses çıkarmayıp, bunu yazan gazeteye tepki göstermesi, oldukça manidardır.” ifadesini kullandı.

ALLAH MÜFTERİYİ ZELİL EDİYOR

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu açıklamasını şöyle tamamladı:

“Türk milletini yıllardır aldattılar, kandırdılar. Koltuk için her türlü yalanı mubah gördüler. Ama kurban olduğum, sabrı büyük Allah, müfteriyi bizzat müfterinin kendi eliyle, kendi diliyle zelil ediyor. MHP’nin önünü kesmek için seçimlerde ‘Ver oyunu MHP’ye gitsin CHP’ye’ şeklinde iftira atıp vatandaşın kafasını karıştıran zihniyetin bugün PKK ile yol arkadaşlığı yapması ve bunu gizleme gereği bile duymayacak hale gelmesi, ilahi bir tecelliden başka bir şey değildir. Bu millet, kendisine yapılan bu ihanetleri asla affetmeyecek, asla sineye çekmeyecektir. Kimse 75 milyonun kardeşliğini bozamayacaktır. Hepimiz, Türk milletinin ferdi olmaktan onur duyan herkes, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene!’ gerçeğini  haykırmaya devam edecektir.”