İzgioğlu, yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin dün ilimiz merkezinde dört ayrı ilçede ve il dışında ise İmamoğlu, Kozan ve Ceyhan’da katıldığı açık hava toplantılarına gösterilen yoğun ilgi, Milliyetçi Hareket’in yerel iktidarına yürüdüğümüzü gösteren son işaret olmuştur” dedi.

NEDEN 7 AYRI YERDE

İzgioğlu “Yerel seçimler için geçen yıl geliştirilen stratejiye uygun olarak,  bazıları gibi devşirme  kalabalıklar toplamak yerine daha fazla kitleye bulunduğu yerde ulaşmayı uygun gören Milliyetçi Hareket’in dün Adana’da gerçekleştirdiği

açık hava toplantılarında amaçlanan hedefe ulaşılmıştır. Bir gün içinde 4’ü il merkezinde, 3’ü de İmamoğlu, Kozan ve Ceyhan’da toplam 7 ayrı açık hava toplantısı icra edecek gücü ortaya koyan Partimiz ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve sevgi takdire şayandır” diye konuştu.

İHANETE KARŞI TEK BAŞINA

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu şöyle devam etti:

“Vatandaşlarımız, ihanet sürecine karşı tek başına mücadele veren MHP ve onun lideri hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye sahip çıkmış, adeta bağırlarına basmıştır. Bu vesile ile; birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmadan aynı kararlılıkla, aynı şuurla birlikte yürüyeceğimize inandığım bütün vatandaşlarımıza, bu günde teşkilatımızı yalnız bırakmayan milletvekillerimize, genel merkez yöneticilerimize, ilçe yöneticilerimize, adaylarımıza, ocak yöneticilerimize, kadın kolları yöneticilerimize teşekkür ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”