DEVLETİMİZ YOK SAYILDI
İzgioğlu; AKP hükümetinin vizesi ve katkılarıyla bölücü kanlı örgüt PKK’nın Diyarbakır’da gerçekleştirdiği sözde kutlamalarla Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yok sayıldığını söyledi. İzgioğlu yaptığı açıklamada “Bizler Türk milliyetçileri olarak hep söyledik; AKP’nin aziz milletimizi aldattığını, aldatmaya devam edeceğini haykırdık. 21 Mart 2013 tarihi ve sonrası bizi bir kere daha doğrulamıştır. Aziz Türk yurdu Diyarbakır’da sahnelenen haddini bilmez ihanetin tahammül sınırlarını aştığını ibretle gördük. İmralı’da AKP’nin beş yıldızlı misafiri bebek katilinin çirkin dilinden kamuoyuna yansıtılan ifadeler, isyanın işaretlerini ortaya koymuştur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurunun ayaklar altına alındığı, yok sayıldığı Diyarbakır’daki son ihaneti dahi Başbakan Erdoğan’ın ‘olumlu’ bulması, bebek katilinin ağzına bakanların terör örgütü ile rol paylaşımı yaptığını bir kez daha ortaya çıkarmıştır.” diye konuştu.
TÜRK MİLLETİNE SAVAŞ AÇILDI
İzgioğlu şunları söyledi: “Geldiğimiz nokta şudur: Asırlarca İslam’ı yüceltmek, İslam’ı yaymak için mücadele etmiş, sayısız şehitler vermiş; Dünyanın gelmiş, geçmiş en büyük milletine, Türklüğe karşı yapılan saldırılar, hazmettirme politikalarının ardından artık açıktan yapılmaya başlanmıştır. Türkiye’nin bir bölümünde devleti küçülten AKP hükümeti, PKK’yı yücelten sürecin mimarı olmuştur. Daha Nevruz’un arifesinde dağdan inen eşkıya, Lice ilçemizde sözde kutlama yapmış, ardından ‘Birçok eyalette alan hakimiyetini sağladık. AKP devleti büyük bir yenilgiye uğramış, bu yenilgi sonucu önderliğimizle müzakereleri başlatmıştır’  diyerek meydan okumuşlardır. Havaya ateş açıp tekrar inlerine çekilen eşkıyayı devlet sadece seyretmiştir. Görüldüğü gibi AKP, PKK’ya değil TSK’ya silah bıraktırmıştır. Türk’ün ezeli ve ebedi düşmanları ile içimizdeki hainler el ele vermişlerdir. Devletimizi bölmek için silahlı terör estirenlerin aklandığı bu süreçte, eli kanlı katillerin gizli tanık ifadelerine dayanılarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli subaylarının ‘terör örgütü üyesi olarak’ muamele görmesi, vicdanları kanatmaktadır. Keza, yine Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek için yemin etmiş eşkıyanın barış elçisi gibi sunulduğu bu günlerde, bağrından çıktığı Türk milleti için nice canlar vermiş Türk milliyetçilerine hakaretler edilmesi, Türk milliyetçiliğinin ayaklar altına alınması, Türk milletine savaş açıldığının en önemli delillerinden biri olmuştur.”
CHP’DE ‘SUSUN KONUŞMAYIN’ TALİMATI
İzgioğlu, şöyle devam etti:
“Bu tarihi dönemeçte düşmanlar, ihanetten beslenen şer güçler, hepsi Türk milleti ile savaş halindedirler. Acıdır ki gafiller, cahiller, dalalet sahipleri de düşman cephesine bilerek yada bilmeyerek mühimmat taşımaktadırlar. Türk milletinin yanında saf tutanlar ise sadece ve sadece Türk milliyetçileri, Ülkücülerdir. Atatürk’ün kurduğu CHP’de dahi bölücü ihanete en üst düzeyde destek açıklamaları yapılmaktadır. Terörist başının Türkiye Cumhuriyeti’ne yol haritası çizmek gibi haddini bilmezliğe karşı bu partide ‘susun konuşmayın’ talimatı, ulusal bütünlükten yana olan vatandaşlarımızı çileden çıkarmıştır. Diğer yandan AKP genel merkezine yapılan şüpheli saldırıyla ilgili koro halinde beyanat veren AKP yetkililerinin, Öcalan’ın zehir saçan dili karşısında susmaları ise çok manidardır. Belli ki onların nazarında Türkiye’nin ve Türk milletinin AKP’nin binası kadar kıymeti yoktur.”
ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM
MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “AKP, milletin verdiği iradeyi PKK’nın vesayeti altına sokmuştur; milli iradeye ihanet etmiştir, AKP hükümetinin millet nazarında meşruiyeti bitmiştir.  AKP mutlaka sandığa gömülecektir.  Türk milletinin hısımları ile hasımlarının kimler olduğu anlaşılmıştır. Bu vesile ile ifade etmek gerekirse, hükümet olması hasebiyle özellikle AKP’nin içinde il düzeyinde olsun, ilçeler, beldeler düzeyinde olsun değişik kademelerde görev yapan değerli insanlarımıza, çok iyi niyetli olarak bu partiye rey vermiş ancak yaşananlara baktığımızda aldatılmış oldukları ortaya çıkan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Gün bugündür. Zaman, ‘Önce ülkem ve milletim’ deme zamanıdır. Zaman, ihanetin safında değil, milliyetçiliğin safında buluşma zamanıdır.” ifadesini kullandı.
ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
İzgioğlu, açıklamasını şöyle bitirdi:
“Ülkemiz bile bile, bölünmenin eşiğine getirilmiştir. İş işten geçmeden, kirli ortaklığa destek olmaktan vazgeçilmelidir. CHP’nin vagon olduğu AKP-PKK-PDB ortaklığında Müslüman Türk milletine savaş açan, Türk devletini yıkıma götüren ihanet açılımına destek vermenin sonu hüsrandır. İnancımıza göre ahretteki karşılığı da cehennem azabıdır. İhanete karşı siyasi irade olarak bir tek Milliyetçi Hareket Partisi ‘Son kale’ olarak ayakta durmaya ve direnmeye devam etmektedir. Cumartesi günü Bursa'da gerçekleştirdiğimiz 'Kuruluş Mitingi' ve Genel  Başkanımız Devlet Bahçeli'nin mesajları şer cephesini korkutmuştur. Safları belli etmenin zamanı gelmiştir. Siyonist-Haçlı ordusuna mermi taşıyan zillet politikasını, teslimiyetçiliği  ayaklarının altına almak isteyen ve milliyetçiliği baştacı eden, milli politikadan yana olan herkesi  ‘Son kale’de buluşmaya, Müslüman Türk’e savaş açanlara karşı Üç Hilal sancağı altında toplanıp ortak mücadeleye çağırıyoruz.”