31 Mart Seçimleri'nden Ceyhan'da zaferle ayrılan Başkan Kadir Aydar, bu kez ibresini İstanbul’a çevirdi.Ceyhan Belediye Başkanlığı seçiminde olduğu gibi çalışmalarını gece gündüz sürdürerek İmamoğlu için seferber olan Başkan Aydar, İstanbul’daki ilk ziyaretini Tuzla’ya yaptı. Çarşı, pazar gezen Başkan Aydar, Tuzlalılarla yıllardır aynı ilçede birlikte yaşıyormuşçasına samimiyet kurdu. 

Başkan Aydar’ı Tuzlalılar bağırlarına bastı. 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Milletvekili Ayhan Barut’la birlikte, İstanbullu vatandaşlardan İmamoğlu’na destek istedi.Vatandaşlarla bir bir konuşan Başkan Aydar “Aldığımız geri dönüşlerden çok memnunuz. Biz martın sonu bahar dedik ama belli ki İstanbul halkı yaza da hazır.” dedi.

Tuzla ziyaretinin ardından, Ümraniye semt pazarını da dolaşan Başkan Aydar, Tuzla’da olduğu gibi Ümraniye’de de vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.

İmamoğlu için kolları sıvayan Başkan Aydar, “23 haziran seçimlerine kadar gecemizi gündüzümüze katıp, vicdan sesini ayağa kaldıracağız.” diye konuştu.  Ümraniye ziyaretinde Başkan Aydar’a, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu da eşlik etti. 

İstanbul’daki Ceyhan Kültür ve Dayanışma Derneği ile iftar programında bir araya gelen Başkan Aydar, haksız bir şekilde mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için hemşehrilerinden destek istedi.