2002’den beri Ak Partinin değişik kademelerinde görev alan, Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Karaisalı Temsilcisi olan ve Milli birlik ve Kardeşlik Federasyonu Akdeniz Bölge Başkanlığı görevini de yürüten Ak Parti Katraisalı Belediye Başkan A. Adayı A. Kadir Günaltın, Karaisalının yüksek marka değerinin halk tarafından çokta iyi bilinmediğini söyledi.

“KARAİSALI’NIN GÜZELLİKLERİ TURİZME KAZANDDIRILMADI”

Karaisalı’nın var olan değerinin çok daha yükseltilebileceğini ifade eden Günaltın “Kaç ilçenin bizde olan Varda Köprüsü gibi bir Dünya harikası olan Tarihi-Turistik köprüsü var? Kapıkaya Kanyonu, Kızıldağ gibi yaylası var? Dokuzoluğu var? Körkün Vadisi var?Salçalık olan kırmızı biberi, salçası ve karpuzu var?” diyerek Karaisalının var olan doğal güzellik ve özellikleriyle avantajlarına değindi.

“KARAİSALI’NIN DOĞAL VE ÖZEL GÜZELLİKLERİNİ TURİZME KAZANDIRACAĞIZ”

Karaisalı’nın gelişmişlik sıralamasında 872 ilçe arasında 655. Sırada yer aldığını anımsatan AK Parti Karaisalı Belediye Başkan A. Adayı A. Kadir Günaltın sözlerini şöyle sürdürdü;

“Dünya Markası Varda Köprüsünün çevresi neden bakımsız, berbat bir halde? Kapıkaya kanyonumuz neden gerektiği ölçüde turizme açılmıyor?  Doğal güzelliklerimizden neden gerektiği kadar istifade edilmiyor? Oysa Karaisalı turizme açılırsa tüm Karaisalı’nın geleceği değişecek. Halkın, çocuklarının hatta torunlarının geleceği değişecek. Biz Karaisalı’nın doğal ve özel güzelliklerini doğru şekilde planlayarak turizme kazandıracak ve bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz. Hem ilçemiz, hem bölgemiz kazanacak”