Seçim çalışmalarını aralıksız ve yoğun bir tempo ile sürdüren CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde incelemelerde bulundu. Esnafın ve halkın sorunlarını dinledi.

“YÜREĞİR’E ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI”

Yüreğir’de yaptığı incelemeler ve Yüreğir halkı ve esnafıyla yaptığı sohbetlerde çıkan sonucun içler acısı durumda olduğunu da vurgulayan Karabulut, “Yüreğir’de özellikle Kozan Çarşısı esnafımız aşırı oranda mağdur edilmiş. Belediye Başkanları esnafımızı devamlı oyalamış. Ellerinden dükkanları alınmış ve mağdur edilmiş. Yüreğir’in göbeğinde mezbelelik oluşturulmuş. Bu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak adına tek bir çivi bile çakılmamış. Belediye bırakın hizmeti, esnafın hatırını bile sormamış. Böyle belediye yönetilmez. Seçim sonrasında oturdukları koltuktan bile kalkmayan bir belediye başkanı ile Yüreğir bir adım bile mesafe katedemez. Aday olup Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımda Yüreğir ve Yüreğirliler’in en küçük bir sorunu kalmayacak. Yüreğir için hazırladığımız projelerle yıllardır tek bir hizmet alamayan Yüreğir’i Avrapa standartlarında bir görünüme kavuşturacağız.” diye açıklamada bulundu.


“HALKIMIZ BUNUN HESABINI SORAR”

Seyhan Nehri’nin güney yakasının Yüreğir ve Seyhan ilçelerininde bulunan her iki kıyı bandında incelemeler yapan ve sorunları tesbit ederek projeler üreten Karabulut, “ Adanamızın gerdanlığı olan Seyhan Nehri’nin Yüreğir ve Seyhan İlçe’de bulunan her iki sahil bandı çöplük yuvası gibi. Özellikle Kanara civarı tam bir rezalet. Vatandaş kokudan ve pislikten bunalmış. Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri buralara en ufak hizmette bulunmamış. Burada yaşayan insanlarmız bizim vatandaşımız değil midir? Vatandaşa hizmet edip saygı göstermezseniz, gereken cevabı sandıkta alırsınız ve inanın bu seçimde vatandaş size en iyi cevabı verecek.” diye konuştu.