Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe teşkilatının organize ettiği dayanışma gecesi büyük bir katılım ve coşku içerisinde geçti.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Levent Gök, Adana İl Başkanı Orhan Sümer ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilat başkanları ve belediye başkan aday adaylarının da katıldığı geceye oldukça kalabalık bir ekiple katılan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, Kozanda yaşanan büyük heyecanın sevindirici olduğunu belirterek, “Kozan İlçe Başkanımız Yusuf Karavelioğlu ve ekibini böylesine muhteşem bir organizasyondan dolayı kutluyorum. Partimizin Kozan’da seçimleri kazanması için yapılan hazırlıklar şahsımı ve partililerimi sevindirdi.” dedi.

Geceye katılan CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Levent Gök, yaptığı konuşmada büyük bir alkış aldı. Gök, aslen Kozanlı olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında AKP’yi eleştiri bombardımanına tutarken, Kozan ve Kozanlılar için iltifatlarda bulundu. Gök, “ Kozanlı hemşehrilerim burada yüreğini ortaya koyarak büyük bir mesaj vermiştir. Kozan ile gurur duyuyorum. Kozanımız tarih boyunca Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmıştır. AKP halkımızın üstüne karabasan gibi çökmüştür. Bunlardan kurtulmak için Kozan ayağa kalkmış, Türkiye ayağa kalkmıştır. Vatanımız için canımız feda” diye konuşmasını tamamladı.

Büyükşehir aday adayı Hüseyin Karabulut, CHP PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Levent Gök’ün konuşmasının ardından, kendisini kutlayarak bir süre sohbet etti. Karabulut, Levent Gök ile yaptığı sohbette, parti teşkilatları ve tüm partililerin seçime hazır olduklarını ve Büyükşehir başta olmak üzere Adana’da büyük bir zafer kazanacaklarının sözünü verdi.