Cumhuriyet Halk Partisi  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı,  Yüreğir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, EKKK Güney Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Karabulut’un iftarı esnaf, köy ve mahalle muhtarları, kredi kooperatif üyeleri ile siyasileri biraraya getirdi.

Seyhan Otel Havuzbaşı’nda yaklaşık 700 kişinin katıldığı bir iftar yemeği verdi. Karabulut’un iftar yemeğine CHP İl ve ilçe teşkilat başkan ve yönetimleri, kalabalık partili gruplarının yanısıra Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, TESK, TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve EKKK Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’in yanısıra esnaf oda başkanları, çok sayıda köy ve mahalle muhtarları ve kredi kooperatif üyeleri katıldı. Birlik Başkan Vekilleri’nin de katıldığı iftarda , Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Güney Bölge Başkan Vekili, Sarıçam EKKK Başkanı Muhammet Yalçın, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri İlhami Uygunsözlü, Mustafa Gökay Karakuş ile çok sayıda esnaf odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katılarak, Başkan Aday Adayı Hüseyin Karabulut’a destek verdiler.

GENİŞ KATILIMLI İFTAR

Karabulut’un düzenlediği ve oldukça geniş bir katılımın olduğu iftar yemeğine, CHP Adana İl, Seyhan İlçe, Çukurova İlçe, Yüreğir İlçe, Sarıçam İlçe, Karaisalı İlçe, Saimbeyli İlçe, Tufanbeyli İlçe, Yumurtalık İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra tüm parti teşkilatlarından Kadın Kolları Başkanları ve üyeleri de katılarak renk verdi.

KARABULUT VE SÜMER’DEN TEŞEKKÜR

İftar yemeğinde konuklarına hitaben kısa bir teşekkür konuşması yapan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, “Böylesine anlamlı bir günde siyaset konuşulmamalıdır. Bunun için davetime katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim.” Diye anlamlı bir mesaj verirken daha sonra söz alan CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer de, “Geniş katılımlı böylesine mükemmel bir iftar yemeği düzenleyen, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı veren Sayın Karabulut’a partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Halkımızın partimize gösterdiği teveccühten sonra,  önce yerel seçimlerde, ardından da genel seçimlerde CHP’nin iktidar olacağının müjdesini şimdiden verebilirim.” dedi.