Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, seçim çalışmalarını aday gibi aralıksız olarak sürdürüyor. Özellikle kırsalda yeralan ilçelere yoğun bir ziyaret trafiğini sürdüren ve geçtiğimiz bayramda da bu geleneğini bozmayan tek aday adayı olan Karabulut, CHP olarak seçimi kazanacağımıza inancım büyük. “Gitmediğin oy senin değildir” mantalitesinde tüm ilçelerimizi aralıksız olarak tarıyor ve sorunları yerinde tespit ederek projeler hazırlıyoruz.” diye açıklamada bulundu.

“ADANA KAZANSIN MUTLU OLURUZ”

Aday adaylığı açıklamasının ardından geçen uzun süreçte teknik ekibiyle birlikte bir çok proje ürettiklerini de vurgulayan Karabulut, “Özellikle 5 Ocak Stadı’ndan boşalacak araziye uygulamayı düşündüğümüz Özgürlük kent meydanı projemiz geniş yankı uyandırdı ve büyük bir kamuoyu oluşturmayı başardık. Bu projemize sahip çıkan sivil toplum örgütlerimize, kamu kitle kuruluşlarımıza ve partili partisiz projemize destek veren tüm siyasilere teşekkür ediyorum. Önemli olan Adanamızın kazanmasıdır.” dedi.

“ALDIRMAZ’DAN TELİF İSTEMİYORUZ”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut Başkanvekili Zihni Aldırmaz’ın da bir çok projelerini emsal alarak hayata geçirmek için çalışmalar yaptığının da kamuoyunun gözünden kaçmadığını dile getiren Karabulut, “Tepebağ ve Kayalıbağ’ın tarihi dokusunu bozmadan restarasyonu ve yeşil alana dönüştürülmesi, bunun yanısıra her yağmur sonrası göletler oluşan kentimizde, kanalizasyon haricinde  yağmur suyu isale  projemizi Aldırmaz sahiplendi ve çalışmalara başladı. Kendisinden telif istemiyoruz. Adana ve Adanalı rahat etsin bize yeter.” dedi.

 

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, seçim çalışmalarını oldukça yoğun bir tempoda sürdürürken, partililer ve Adana kamuoyundan büyük takdir görüyor.

“ROJELERİMİZ ADANA’YI METROPOL KENT YAPACAK”

Karabulut, Adana’nın yıllardır tüm siyasi iktidarlar tarafından ihmal edildiğini ve özellikle AKP iktidarında büyük bir kaosa sürüklendiğini vurgulayarak, “Adana’da yıllardır tek bir ciddi yatırım yapılmadı. Aksine tüten fabrika bacalarımız birer birer tütmez oldu. Hal böyle olunca işsizlik oranında Adanamız liderlik koltuğuna oturdu. Stratejik konumu ve gerek turizm ve gerekse sanayisi ile metropol adayı bir kentin bu durumlara düşürülmesine Adanalılar da büyük tepki gösteriyor. Ancak biz Adanamızın özlemini çektiği sosyal belediyecilik anlayışıyla, teknik ve uzman kadromuzun hazırladığı onlarca projemizi hayata geçirerek Adana’yı hakettiği konuma getirecek ve metropol kent yapacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

“İLÇELERİMİZ BİZİM BAŞTACIMIZDIR”

İlk seçim çalışmalarına kırsalda yeralan ilçelerimizden başlayan CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut, “2014 yerel seçimlerinde en önemli rolü üstlenecek olan ilçelerimiz bizim baştacımızdır. Yıllardır sağ partili belediyeler tarafından yönetilen ilçelerimiz her yönden içler acısı durumdadır. Artık vatandaşlar boş vaadlere kanmıyor. Verdiği sözleri yerine getirmeyen ve Adana için tek bir ciddi yatırım yapmayan AKP’ye hemşehrilerimizin tepkisi büyüktür ve bu tepki sandığa yansıyacaktır. Biz ilçe ziyaretlerimizde teşkilatlarımız ve vatandaşlarımızın görüşlerini alarak sorunları yerinde tespit ediyor ve projeler üretiyoruz. Partimiz halkımızın tek umudu haline gelmiştir. CHP önce yerelde, sonrasında genelde iktidar olarak hem kentimizi hem de ülkemize rahat bir nefes aldıracaktır.” diye konuştu.

“PROJELERİMİZE DESTEK BÜYÜK”

 

Karabulut teknik ve uzman ekipleriyle birlikte bir çok proje ürettiklerinin de altını çizerek, “ Hazırladığımız bir çok proje taklit ediliyor veya sahiplenilmeye çalışılıyor. Bu olay bizleri asla üzmüyor aksine projelerimizin dile getirilmesi bizleri memnun kılıyor. Özellikle 5 Ocak Stadı’ndan boşalacak araziye uygulamayı düşündüğümüz Özgürlük kent meydanı projemiz geniş yankı uyandırdı ve büyük bir kamuoyu oluşturmayı başardık. Bu projemize sahip çıkan sivil toplum örgütlerimize, kamu kitle kuruluşlarımıza ve partili partisiz projemize destek veren tüm siyasilere teşekkür ediyorum. Önemli olan Adanamızın kazanmasıdır.” dedi.

“ALDIRMAZ’DAN TELİF İSTEMİYORUZ”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut Başkanvekili Zihni Aldırmaz’ın da bir çok projelerini emsal alarak hayata geçirmek için çalışmalar yaptığının da kamuoyunun gözünden kaçmadığını dile getiren Karabulut, “Tepebağ ve Kayalıbağ’ın tarihi dokusunu bozmadan restarasyonu ve yeşil alana dönüştürülmesi projemiz için Başkanvekili protokol imzalamış. Bizim projemiz kadar kapsamlı olmasa da bu olayın hayata geçirilmesi kentimiz için faydalı olacaktır.  Bunun yanısıra her yağmur sonrası göletler oluşan kentimizde, kanalizasyon haricinde  yağmur suyu isale  projemizi de Vekilimiz Aldırmaz sahiplendi ve birkaç noktada çalışmalara başladı. Bizim ürettiğimiz ve kamuoyu ile paylaştığımız projelerimiz için kendisinden telif istemiyoruz. Adana ve Adanalı rahat etsin bize yeter.” diye açıklamada bulundu.

ETKİNLİKLERİ BÜYÜK YANKI UYANDIRIYOR

Seçim çalışmalarını hız kesmeden ve aralıksız olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut’un çalışmaları parti teşkilatları ve partililer ile Adana kamuoyunda takdir görüyor. Adana’nın her ilçesini karış karış tarayan ve geçtiğimiz bayramın her gününde ilçelere yaptığı ziyaretleri tam mesai sürdüren Karabulut, gittiği her ilçede yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Karabulut’un Ramazan Ayı’nda verdiği ve 700 kişiyi aşkın geniş katılımlı iftar yemeğinde parti teşkilatlarının yanısıra, kadın kolları yönetim ve üyeleri, Esnaf temsilcileri ve üyeleri ile 120’ye yakın mahalle ve köy muhtarının davete katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde yaptığı kısa konuşmada tek bir kelime siyaset konuşmayan Karabulut’un bu anlamlı tavrı

kamuoyunda ve basında büyük yankı uyandırmıştı.