31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, Millet İttifakını oluşturan CHP ve İYİ parti üyeleri Şirin Park Otelde yapılan birlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca, “ 31 Martta Yüreğir Belediyesini alacağız ve Yüreğir’in kalkınmasında önemli rol oynayacağız” dedi

Toplantıya, CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, CHP eski Adana Milletvekilleri Turgay Develi, Zülfikar İnönü Tümer, Mahmut Keçeli, İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, CHP ve İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkan ve yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyesi adayları, eski İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

“HER ŞEY YÜREĞİR İÇİN”

Birlik ve dayanışma kahvaltılı toplantıda konuşan Millet İttifakı CHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Kamuran Karaca, Yüreğir’de 25 yıl sonra bir ilke imza atacaklarını belirterek,” Biz Millet İttifakı olarak Yüreğir’de birlik ve beraberlikle seçimi kazanacağız. 25 Yıllık hasret CHP açısından sona erecektir. Ortaya koyduğumuz projelerle Yüreğir’i kalkındırmaya geliyoruz. Yüreğir bizim her şeyimiz. Her şey güzel Yüreğir için olacaktır” dedi.

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Yüreğir belediye başkanlığını kazandıktan sonra parti rozetini bir kenara bırakarak herkese hizmet götüreceğini belirten Karaca,“ Yüreğir benim evim, benim yuvam, benim doğduğum ve büyüdüğüm yer. Belediye Başkanı olduğum gün tüm sorunların halledilmesi için elimden gelen tüm çalışmayı yapacağım. Birde başkanlığı kazandığım an itibaren parti rozetini çıkaracağım ve Yüreğirlinin başkanı olacağım” diye konuştu.

“ÇANAKKALE GEÇİLMEZ”

Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü nedeniyle de konuşan Kamuran Karaca tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi’nin Türk Milletinin en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğunun altını çizdi.

Karaca, daha sonra şöyle devam etti:

” Bu vatan toprağı uğruna dün ve bugün toprağa düşüp Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Fedakârlıkların en büyüğüne imza atan Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Çanakkale Zaferimizin yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, ülkemizin savunması, birliği, bütünlüğü ve geleceği için canlarını vererek bu toprakları bizlere vatan edip miras bırakan aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”