CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı olarak Muharrem İnce’nin vatandaşlar arasında heyecan yarattığını ifade eden Karademir, “Günlerdir CHP’nin adayının kim olacağı konuşuldu ve Muharrem İnce isminin açıklanmasıyla birlikte AKP’yi bir korku saldı. İnce’nin adaylığının birlikte CHP ve Muharrem İnce’ye çeşitli saldırılar başladı. Bizler 16 yıldır AKP’nin bu saldırılarına alıştık. 24 Haziran’da, ülkem CHP ve Muharrem İnce ile adaletli bir yönetime kavuşacak. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin adaylık açıklamasında dediği gibi makamı 5 tepe değil Çankaya olacak. Atatürk’ün bıraktığı mirasa, demokratik parlamenter sisteme sahip çıkacağız” dedi.

ADANA’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

Adalet mücadelesine katkıda bulunmak için adaylık başvurusunda bulunduğunu vurgulayan Karademir, 24 Haziran’da CHP’nin Adana’da birinci parti olacağını söyledi.

Tüm aday adaylarının sıralamaları ne olursa olsun, CHP’nin başarısı ve tek adam rejiminin sonlandırmak mücadele edeceğini savunan CHP Adana Milletvekili A.Adayı Semih Karademir, “Haziran güneşinde, haziran sıcaklığıyla demokrasiye, aydınlık özgür günlere kavuşacağız. Tüm aday adayları sıralaması ne olursa olsun el ele vererek CHP’yi Adana’da birinci parti yapacağız. Bu seçim sen ben seçimi değil, bir demokrasi seçimidir. Bunun bilinciyle alanlarda olup CHP’yi hak ettiği iktidara taşıyacağız” diye konuştu.