Karaisalı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında toplandı. Meclis Üyelerinden Osman Kurdak gündem dışı söz alarak, Saklı Mahallesinin mezarlık yolunun parke taşı ile döşenmesini teklif etti.  Başkan Aslan ise, söz konusu yerin kilit parke döşeme işinin program dahilinde olduğunu söyledi.

  KARAİSALI, TÜRKİSTAN İLÇESİ İLE KARDEŞ ŞEHİR OLUYOR

  Gündemde bulunan madde gereği; Kazakistan Şimkent (Çimkent) iline bağlı Türkistan ilçesi ile kardeş şehir olunmasına ait teklif okundu. Teklif Eğitim Kültür ve müşterek komisyonunda görüşülmek üzere havale edildi.

 DURDANE ÇOPUROĞLU BAŞKAN VEKİLİ OLUYOR

  Karaisalı Belediyesi’nin tek kadın meclis üyesi olan AK Partili Durdane Çopuroğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Başkan Vekili olarak görev yapacağını söyleyen Aslan, “8 Mart 2015 Pazar gününe denk geliyor. O nedenle Sayın Çopuroğlu 9 Mart 2015 Pazartesi günü Belediyemize başkan vekili olarak atanacaktır” dedi.

  Çopuroğlu da Başkan Saadettin Aslan’a bu jestinden dolayı ilçenin tüm kadınları adına teşekkür etti.

  MUHTARLAR MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR

  Gündemde bulunan madde Belediye norm kadrosuna ihdas edilen işletme ve iştirakler müdürlüğünün kaldırılarak yerine Muhtarlar Müdürlüğü’nün kurulması ile ilgili teklif okundu. Belediye Meclisince teklifin müdürlüğünden geldiği gibi kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi.

  Gündemde bulunan iki madde ise Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

  Karaisalı Belediye Meclis Nisan ayı ilk toplantısını 6 Nisan 2015 Pazartesi Çarşamba günü toplanma kararı aldı.