Atatürk çay bahçesinde bayramlaşma töreni saat 09.00’da başladı. Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç’un da bulunduğu ve dualarla başlayan bayramlaşma programına katılanlara teşekkür eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bayramlaşma programımıza uzaktan yakından katılıp bizlerle bayramlaşan herkese teşekkür ederim. Cenabı Allah Birliğimizi dirliğimizi bozmasın nice bayramlara hep beraber tekrar girmeyi nasip etsin” dedi.

  Aslan, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerin ve komutanların bayramını kutladı. İlçe Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Aslan burada yaşayan çocukların bayramını kutladı. Aslan en son olarak MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bayramlaştı.

  Bayramlaşmaya Kaymakam Mehmet Tunç, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Meclis üyesi Hakan Arıcı, Karaisalı Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci, İl Genel Meclisi eski Üyesi Nevzat Özgün ile çok sayıda vatandaş katıldı.