Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, bugün yapılan seçimin hayırlara vesile olmasını dilediler.

İKİSİ DE AYNI SANDIKTA KULLANDI

Karakaya ve Baş, oy verme işlemi için merkez Seyhan ilçesindeki Pınar mahallesinde bulunan İsmail Hazar İlkokulu’na birlikte gittiler. 3284 nolu sandığın bulunduğu üçüncü kattaki derslikte sorumlu görevlilerle tek tek tokalaşan Karakaya ve Baş, kimliklerin ibrazının ardından burada oylarını kullandılar. Sandık görevlilerine başarılar dileyen Mevlüt Karakaya ve Yusuf Baş, okula gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştılar.

KARAKAYA: SONUÇ BÜTÜN TÜRK-İSLAM DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, okul çıkışında yaptığı değerlendirmede “Türk Milleti, sadece ülkemizin değil, bölgemizin ve hatta Türk-İslam Dünyasının geleceğini etkileyecek bir tercih yapıyor bugün. Yurt dışındakilerle birlikte yaklaşık 57 milyon vatandaşımızın yapacağı tercih bu yüzden çok önemli. Çıkacak sonucun; ülkemiz ve milletimiz için, bütün Türk-İslam Dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

YUSUF BAŞ: MUTLAKA SANDIĞA GİTMEK LAZIM

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da, “Aylardır vatandaşlarımıza giderek sahada çalıştık, emek verdik. Biz görevimizi yaptık. Şimdi sıra vatandaşlarımızda. Demokratik tercihin ülke yönetimine şekil verebilmesi için mutlaka sandığa gitmek lazım. İnşallah huzurlu ve güvenli bir seçim yaşarız, inşallah hayırlı sonuçlar alırız” ifadesini kullandı.