Beraberinde CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan ve CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ile birlikte Karakuyu Mahallesi’ne giden Başkan Karalar’ı mahalle halkı coşkulu bir törenle karşıladı.

Davullu karşılama töreninin ardından bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Sizlere hizmet ettikçe bizler daha çok mutlu oluyoruz” dedi. Kendisine bu ziyarette eşlik eden Milletvekili Aydın Uslupehlivan ve İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu’yu vatandaşlarla tanıştıran Başkan Karalar, “Sizlere sunduğumuz hizmetleri yerinde incelemek üzere mahallenize geleceğimi söyleyince bize eşlik etmek istediler. Sizlerin sevincine ortak olmak için mahalleye birlikte geldik” dedi.

“EN AZ OY ALDIĞIMIZ YERE EN ÇOK HİZMETİ YAPTIK”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mahallelilerle sohbetinde ilginç bir ayrıntı öne çıktı. Başkan Karalar’ın sohbet esnasında; “Burası benim en az oy aldığım yer” sözlerini söyleyip gülümsemesi üzerine sohbette hazır bulunan bir vatandaş, “Ama en çok da hizmet yaptığınız yer” tespitinde bulundu. Vatandaşın bu hatırlatması üzerine sözlerini tekrar eden Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Karakuyu benim en az oy aldığım yer. Ama sizlerde ifade ediyorsunuz ki en çok hizmet ettiğimiz bölge de burası. İşte bu bizim yönetimdeki anlayışımızı en net şekilde ortaya koyan durumdur. Bizim yönetim anlayışımızda, ‘az oy aldım’ veya ‘çok oy aldım’ diye değil hizmete ihtiyaç olup olmadığına bakarız. Bu nedenle yıllardır ihmal edilen bu bölgeye göreve başladığımız ilk günden bu yana en çok belediyecilik hizmetini getirdik. Getirmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

“BU YOLA 20 YIL SONRA İLK ASFALTI ZEYDAN BAŞKAN DÖKTÜ”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Karakuyu Mahallesi’nde yapılan hizmetleri yerinde incelemek için geldiği ziyarette son derece dikkat çeken bir ayrıntıyı yine vatandaşlar söyledi.

Bir mahalleli, daha önceki yıllarda Köy Hizmetleri’nin sorumluluğundaki 4 kilometre uzunluğundaki bir yola 20 yıl aradan sonra ilk kez Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından asfalt hizmeti verildiğini söyledi.

Bu dikkat çekici ayrıntıyı ifade eden Seyhan Belediye Başkanı Karalar, kendisine eşlik eden milletvekili, ilçe başkanı ve vatandaşlarla birlikte 20 yıllık aradan sonra ilk kez asfalt hizmeti verilen 4 kilometrelik yolu vatandaşların talebi doğrultusunda temsili olarak kurdele kesip hizmete açtı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mahalleye yapılan hizmetleri yerinde görmek ve başkaca hizmet taleplerini değerlendirmek üzere geldiği Karakuyu Mahallesi’nde duygulu anlar yaşadı. Başkan Karalar, kendisine gösterilen sevgi ve coşkuyu değerlendirirken, “Sizlerin gözlerindeki mutluluğu görünce ne kadar doğru ve iyi bir iş yaptığımızı bir kez daha görmüş oldum” dedi.