Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, “Adanalıya hizmet bize gurur verir” dedi.

Dolmuşçu esnafıyla buluşmalarını sürdüren CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Topel, İtimat, Barkal ve Özen Dolmuş Kooperatiflerini ziyaret etti. Başkan Karalar’ın ziyaretine Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek de eşlik etti.

Dolmuşçu esnafının toplumda çok önemli bir misyonu olduğunu ve kentler için anlımlı olduğunu belirten Başkan Karalar, “Dolmuşçular da seçilmişler gibi halka hizmet veriyor. Onlar da bizim gibi sürekli halkla içiçeler. Adana’ya daha hizmet etmek için Seyhan’da başlayan hizmet atağımızı tüm kentimize yaymak için Büyükşehir adayı oldum. Sizlerle sürekli içiçeyiz ve bundan sonar da böyle devam edecek. Halkımıza hizmet vermek bizleri mutlu ediyor. Bu mutluluğu tüm Adana geneline yaymak istiyoruz. Bunu da hep birlikte yapacağız” dedi.

Dolmuşçu esnafı da Başkan Karalar’ın ziyaretinden mennunluk duyduklarını belirterek, “Seyhan Belediye Başkanı olduğu günden buyana her zaman yanımızda olan Başkan Karalar’ın bizlerle içiçe olması, çok sevindirici. Karalar’ın bu samimiyetinin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda da devam edeceğine inanıyoruz” dediler.