Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçesine bağlı Pınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları yerinde inceleyen Başkan Karalar, birim müdürlerine not aldırarak sorunların bir an önce çözülmesini istedi.

 İHTİYAÇ SAHİBİ 3 KİŞİYE AKÜLÜ SANDALYE

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Füze Selami çok amaçlı spor kompleksinde vatandaşlarla bir araya gelirken  ilk konuşmayı yapan Mahalle Muhtarı Saniye Çelik, mahallesinin sorunlarını anlattı. Çelik ayrıca mahallesinde ihtiyaç sahibi olan 3 engelli vatandaşa akülü sandalye veren Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

KARALAR: HEP ARANIZDA OLACAĞIM

Ömrünün her anını halkla iç içe geçirdiğini belirten Başkan Karalar, Seyhan'ın çok sorunu olduğunu ve bu sorunları çözmek için seçildiğini söyledi. Başkan Karalar, "Biz hep aranızda olacağız... Birbirimize kapris, kompleks yapmayacağız.  Bizim işimiz iş üretmek, iş yapmak. Bizim işimiz size hizmet yapmak.  Ben ömrümün her anını her saniyesin halkla geçirmiş bir insanım. Biz Seyhan'ı berbat halde bırakmadık. Biz berbat halde aldığımız Seyhan'ı düzeltemeye geldik." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARALAR HALKA SORDU

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın göreve gelmesi ile birlikte halkla içi içe bir yönetim anlayışı çizen Baykan Karalar haftanın en az 4 gününü mahalle gezilerine ayırıyor. Bu gezilerde çeşitli sözler veren Başkan Karalar'dan vatandaşlar en çok kapalı semt pazarı istiyor.  Pınar Mahallesi'nde bu konuda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Karalar, yapılacak semt pazarı modelini mahalle halkına sordu. Mahalle halkının beğendiği kapalı semt pazarı modelinin yapılacağını söyleyen Başkan Karalar, 5 yıl içerisinde yeri olan hiç bir yerde kapalı semt pazarı sorunun kalmayacağını belirtti.

 

Konuşmaların ardından Başkan Karalar, birim müdürleri ile birlikte ve mahalledeki sorunlu bölgeleri gezdikten sonra  esnafını tek tek ziyaret etti.