CHP İl Eski Başkanı ve Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zeydan Karalar, Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Son derece samimi bir havada geçen ziyarette, Seyhan ilçesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Zeydan Karalar, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Seyhan, içinde çok çeşitli toplumsal yapıları barındırıyor. Bu çeşitlilik kendisini her mahallede gösteriyor. Bu nedenle Seyhan’ın her mahallesi bizim için eşit derecede öneme sahip. Sosyal belediyecilik anlayışı ve profesyonel bir ekiple gerçekleştirilen icraatlarla Seyhan’ın yaşanabilir bir ilçe haline getirilmesi mümkün. Böyle bir durum Adana’nın tamamı için yararlı olacaktır” dedi.

Makine mühendisi olan ve daha önce oda başkanlığı yürüten Karalar, meslek odalarının tamamının il ve ilçe yönetiminde söz sahibi olmasının, belediyecilik anlayışlarındaki temel hedeflerden biri olduğunu söyledi.

Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan da, Seyhanlının ve Adanalının hak ettiği yere gelebilmesi için kendilerine düşen görevi yerine getirmekten memnuniyet duyacaklarını belirterek, meslek odalarının katılımcı bir anlayışla yerel yönetimlerde söz sahibi olmalarının önemine değindi.

Dost sohbeti tadında geçen ziyarette, Adana Eczacı Odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Zeydan Karalar’a başarı diledi ve Seyhan’ın, Adana’nın yararına olacak her türlü uygulamaya destek vereceklerini ifade etti.