Metal Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Seyhan’da farklı üretim sektörlerinde faaliyet gösteren iş kollarının hizmet verdiği sitelerin başkanları katıldı.

Site başkanları, ‘Çözüm Zirvesi’nde belediyenin farklı birimleriyle ilgili talep ve şikâyetlerini dile getirdi. Ağırlıklı olarak Temizlik, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü’yle ilgili taleplerini dile getiren site başkanları bu tip toplantıların düzenli şekilde gerçekleştirilmesinin yararına değindi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ekonomik ve sağlıklı bir işleyişin hem insan, hem şehir, hem ülke, hem de dünyanın en önemli huzur ve güven unsuru olduğunu söyledi. Sosyal hayatta yaşanan huzursuzlukların temelinin ekonomideki olumsuzluklar olduğunu vurgulayan Karalar, “Siz değerli sanayicilerimizle işbirliği yapmaktan mutluyuz. Bu işbirliğimizi de sürekli hale getirerek diğer belediyelere örnek olmak arzusundayız” diye konuştu.

Bürokratlarıyla birlikte sanayinin farklı branşlarında faaliyet gösteren site yöneticileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Karalar, “Burada sizlerin anlatacağı sorunları bizzat ilgili bürokratımız not edecek ve bugüne kadar aşılamayan problemlerin hangi formülle çözüme kavuşturulabileceği hususunda görüş alış verişinde bulunacağız” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, site başkanlarının hazır bulunduğu ‘Çözüm Zirvesi’nde şöyle konuştu; “Her kötülüğün temeli aslında tamamen ekonomiktir. Dünyanın bütün bilim adamları bunu böyle söyler. Bir ülkenin ekonomisi iyi değilse en büyük kötülükler oradan çıkar. Dolayısıyla ekonomiye katkıda bulunan üretim yapan, işsizliği azaltan sektör temsilcilerine bizim yardımcı olmamız, işbirliği yapmamız, taleplerinizi yerine getirmemiz zaten olması gereken bir durumdur.”