Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa adı AHAS olan Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü'nün yıl sonu moral gecesine katıldı.

 

SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLACAĞIZ

Gençlerin spora oylan ilgisinin kendisini sevindirdiğini söyleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediyesi olarak gerek amatör, gerekse profesyonel spor kulüplerimize destek olmayı sürdüreceklerini söyledi. Başkan Karalar, "Tüm dünya gençliğinin olduğu gibi ülkemiz gençliğinin de en büyük sorunlarından birisi uyuşturucu kullanımıdır.  Gençler arasında yaygınlaşmaya başlayan uyuşturucu kullanımını engellemenin en etkin yollarından birisi de spordur. Gençliğin enerjisi spora yönlendirilmelidir O nedenle Seyhan Belediyesi olarak tüm branşlara destek olmayı sürdüreceğiz. Sizlerden başarılarınızı arttırmanızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

ZEYDAN KARALAR'A PLAKET VERİLDİ

Adana Havacılık Adrenalin Sporları Kulübünün düzenlemiş olduğu yıl sonu moral gecesinde sporculara çeşitli ödüller verilirken Başkan Zeydan Karalar'a desteklerinden dolayı plaket verildi. Kulübe sağladığı desteklerden dolayı şanslı olduklarını belirten AHAS Başkanı Güner Akkaya, Zeydan "Başkanımızın her zaman yanımızda olması bizler için moral kaynağıdır" dedi.

Yılın en baba pilot ödülünün  Sinan Yeşilli,en anne pilot ödülünün  Nimet Cevher, en uzun mesafeli  uçan pilot ödülünün İdris Çınar, en çok uçan tandem pilotu ödülünün Hamza Akkaya'ya verildiği gecede , yeni  başarılara ulaşılma sözü verildi.