Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ile birlikte mahalle ve kahvehane toplantılarını sürdürdü.

Mıdık ve Hadırlı Mahallesi’nde coşkulu bir kalabalık tarafından gerçekleştirilen mahalle toplantısına CHP İl Başkanvekili Şahin Yeter, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, eski İl Başkanı Emrah Kozay, Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan ile çok sayıda partili ve mahalle halkı katıldı. Toplantı alanını dolduran kalabalık uzun sure alkışlarla Başkan Zeydan Karalar ile Seyhan adayı Akif Akay için tezahüratta bulundu.

MAHALLELER ARASINDA AYRIM OLMAYACAK

Adana’nın güney mahallelerinin diğerlerine oranla daha geride olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Seyhan Belediyesi olarak bu mahallelerimize gereken önemi ve hizmeti verdik. Bundan sonar Büyükşehir Belediyesi olarak daha büyük hizmetlerle sizleri buluşturma zamanı geldi. Seyhan’ı da Akif abimize bırakıyoruz. Hep birlikte bu bölgemizi de kalkındıracağız” dedi.

Adana’nın parmakla gösterilecek bir kent haline gelmesi gerektiğini savunan Başkan Karalar şunları söyledi: “Bir zamanlar mutlu insanların bulunduğu Türkiye’nin dördüncü büyük kenti olan Adana, her açıdan geri kaldı. Bizler Adana’yı yeniden hak ettiği mutlu insanların yaşadığı kentler arasına sokacağız. Seyhan’da başlattığımız değişim ve gelişimi tüm Adana’ya yayacağız. Adana sadece kebaptan ibaret değil, Adanamızı ekonomik yönden de sosyal yönden de her alanda geliştireceğiz.”

BİZİ BAĞRINIZA BASTINIZ

Çalışmaların büyük bir başarıyla sürdüğünü ve Adanalının 31 Mart için kararını verdiğini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, “Adanalı bizi Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyor. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz AMA Midik ve Hadırlı bizi bir farklı bağrına bastı. Bizler sizing içinizden gelmiş sizlerden biriyiz. Seyhan’da başlattığımız değişim ve dönüşümü tüm Adana’ya yaymamız için sizzler kararınızı vermişsiniz. Gösterdiğiniz ilgi alaka ve coşku seçimi uzak ara kazanacağımızın bir göstergesidir” dedi.

BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da, Seyhan’da son 5 yılda gerçekleştirilen belediye hizmetlerini örnek alarak yollarına devam edeceklerini söyledi. Büyükşehir’de Zaydan Karalar’ın, Seyhan’da da kendisinin başkanlığında uyumlu bir çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayan Akay, “Zeydan Başkanın bıraktığı yerden tüm hizmetler artarak sürecek. Zeydan Başkanın Büyükşehir’den vereceği desteklerle hizmetler daha da çoğalacak ve geri kalmış denilen bu mahallelerimize hak ettiği hizmet ulaşacak” diye konuştu.

HALK İÇİN BELEDİYECİLİK

CHP Adana İl Başkanvekili Şahin Yeter ile Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin ile Burhanettin Bulut da yaptıkları konuşmalarda, “Adana 31 Mart’ta son yılların en büyük oy oranıyla Zeydan Başkanı Büyükşehir’e diğer adaylarımızı da ilçe belediye başkanlıklarına taşıyacak. Karşılaştığımız bu sevgiye hem partimiz hem de adaylarımız layık olmak için gece gündüz çalışacak. Bizim adaylarımız seçildikleri taktirde hepsi de halk için belediyecilik yapacak” diye konuştular.