Beraberinde sendikasının Bossa Şubesi Başkanı Sedat Çetin de olduğu halde, Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Hicran Baykara ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret eden Tekstil İşçileri Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sayın Karalar’ı severiz. Üstlendiği tüm görevlerde emekten yana tavır almıştır. Kendisini çok severiz. İl Başkanı olması önemsediğimiz bir durumdur” dedi.
Genel Başkan Budak, sözlerini, “Bu sorumluluğa layık görülmesi onurdur. Emek dostu ve siyaset emekçisidir. Hep partisinin hizmetinde olmuştur. Ona yardım etmek özellikle işçi sınıfı ve emekçilerin görevidir. Emekçilerin gönlündeki yerinin devam ettiğini göstermek için ziyaret ettik. Kendisini kutluyor, başarılar diliyorum” şeklinde sürdürdü.
Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Hicran Baykara da, Rıdvan Budak’la aynı görüşleri paylaştığını belirterek, “Sendika olarak Çukurova Belediyesi ile bir toplu sözleşme imzaladık. O nedenle Adana’dayım ve Sayın Rıdvan Budak ile Sayın Zeydan Karalar’ı ziyarete geldim. Üstlendiği görevden dolayı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar ise, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek, şöyle konuştu:
“Bize düşen de bu güvene layık olmaktır. Göreve başlar başlamaz, olmazsa olmazımız olan sendikalarla bağı yeniden kurduk. Onların desteği 12 Eylül Anayasa oylamasında başarıyı getirdi. Aslında iki önemli başarı elde ettik Biri Adana mitingimiz, diğeri referandum. Hayır bloğunun oy oranının yüzde 56 olması, gerek demokratik kitle örgütlerinin, gerekse sendikaların desteğinin katkısıyla olmuştur. Yolumuza devam ediyoruz. Bu başarı bizi motive etti. Genel seçimde daha büyük başarılar elde edeceğiz. Bu da emekçilerin desteğiyle olacak.”