15 Mart Cuma günü saat: 19.30’da Menderes Kapalı Spor Salonu’nda Adanalılara  hitap edecek olan Karamollaoğlu ayrıca adayları tanıtacak.


Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok Adana’da çok güzel çalışmalara imza attıklarını dile getirerek 31 Mart’a kadar girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bütün Belediye Başkan adaylarımızla birlikte vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz ve çözüme kavuşturmak için projelerimizi anlatıyoruz. Adana ve ilçelerinde yaptığımız çalışmalara halkımız büyük bir teveccüh göstermekte ve bu defa Saadet Partisi demektedir. Göreceksiniz Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Adanamız da da halkımız 1 Nisan’da Saadet Partili Belediye Başkanlarını yönetime getirerek hizmete doyacak” dedi.


Gözütok, Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun yapacağı Menderes Kapalı Spor Salonuna bütün Adanalıları davet ettiklerini dile getirerek, Sayın Karamollaoğlu Hem Türkiye’de gelişen olayları hem de Adanamızla ilgili açıklamalar yapacaktır. Bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.