Adanalı şampiyonlar ve Antrenörleri Hakan Şahade ile bir süre sohbet eden Kebude, “Eskiden sporda ve birçok alanda yerlerde sürünen Türkiye, şimdilerde sporda, ekonomide kısacası her alanda tarih yazıyor. Artık bu iyi gidiş, ülkemizin tüm dünya da itibarını daha da artıracaktır. Bu genç sporcularımız da, öyle umut ediyorum ki Balkan Şampiyonasından iyi derecelerle döneceklerdir” dedi.
Muay Thai Antrenörü ve Star Academy spor kulübü direktörü Hakan Şahade, 7-8 ay gibi kısa bir hazırlık dönemi ve kısıtlı imkanlarla şampiyon çıkardıklarını belirtip, salon sporlarının desteklenmesi halinde daha fazla şampiyonların Adana dan çıkacağını söyledi. Bu konuda destek isteyen Şahade, “Belediyelerin spor fonundan yüzde birlik bir katkı bile alsak, Adananın ismini uluslararası şampiyonalarda daha çok duyururuz” dedi.
Muay Thai Milli Takımına seçilen Adanalı şampiyonlar, 15-17 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan’ın Varna şehrinde yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Ay-Yıldızlı formayı giyecekler.
Bulgaristan’da ki Şampiyona da Adana’yı temsil edecek sporcuların isimleri şu şekilde; Yıldızlarda, Hayri Doğan Hozanlı, Mehmet Şerif Yeşil, Miniklerde, Yusuf Caner Duvar.