CHP Adana İl Başkanı Av. Emrak Kozay ve il yöneticileri ile seçim çalışmalarını değerlendiren Av. Kemal Derin, genç meslektaşına başarılar diledi, zor dönemde zor bir görevi üstlendiğini ve layıkıyla partiyi temsil edeceğine inandığını söyledi. Derin, “Türkiye 24 Haziran’da tarihinin en kritik seçimine gidiyor. Bu seçim kritik olduğu kadar aynı zamanda muhalefet için de iktidarı almanın bir fırsatıdır. 24 Haziran seçimi 16 yıllık AKP iktidarından kurtulmanın seçimi olacaktır. Sayın Muharrem İnce şimdiden herkesin cumhurbaşkanı olacağını ispatlamıştır. Şiarımız, Muharrem İnce Köşke, Hayır cephesinin de bir bütün olarak meclise olmalıdır. “dedi.

AKP karşısındaki tüm güçlerin her alanda inisiyatifi almış olduğunu, bu kararlılığın başarıyı getireceğini ifade eden Kemal Derin, şöyle konuştu:

“ Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin amiral gemisi olduğunu bir kez daha ispatlamış ve üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmiştir. Bizlere düşen tek bir görev vardır; Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, partimizi birinci parti yapmaktır. Bu bilinçle sokaklarda, meydanlarda, fabrikalar da, atölyeler de, emeğin yok sayıldığı her yerde ve yaşamın her alanında mücadeleyi yükseltmektir. Haziran bereket ve bolluk ayıdır. Ülkemizi yeniden refaha ve bolluğa kavuşturacağız. “