Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çelebi Başkan, sloganlar eşliğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Burada cesur yürekli ve gönüllü insanlar var. Biz projelerimizi postayla, kargoyla göndermiyoruz. Ev ev, mahalle mahalle geziyoruz, vatandaşımızın gülen yüzünü görmek ve yüzünü güldürmek için geliyoruz. Biz, ulaşılamayan bir belediye başkanı olmayacağız. Kapımız da gönlümüz de her zaman açık olacak. 5 yıldan beri masal dinliyorduk. Hizmet vermemek için her belediye diğerini suçluyordu. Şu anda son bir aydan beri gece gündüz yapılan çalışmalar var. Madem şimdiye kadar size hizmet yaptırtmıyorlardı, peki şimdi mi izin verdiler. Biz seçimden seçime hizmet etmeyeceğiz.

Ekibimizle beraber Adana’mızın kronikleşmiş sorunlarını çözmeye geliyoruz. Milli Görüş’ün zaferinin ayak seslerini duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gidilmedik ev sıkılmadık el bırakmadan zafere koşacağız. Adana, Milli Görüş Belediyeciliği ile gerçek anlamda hizmete kavuşacak. Seçimleri ülkenin ölüm kalım savaşı gibi gösterenlere bakmayın. Bu bir yerel seçimdir. Adana halkı kardeştir. Bugüne kadar kardeşçe yaşadı bundan sonra da kardeşçe yaşayacaktır. Biz herkesi kucaklamaya devam edeceğiz.

Buraya kadar gelerek bizlere destek veren tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kardeşliğe çok ihtiyacımız var. Kardeşlik mitingimiz hayırlara vesile olsun.  Adana halkımız bugüne kadar çok oyalatıldı, çok geride kaldı. Artık yeter diyoruz ve Adana’mız hak ettiği yerlere gelecek".