CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut yaptığı yazılı açıklamada, ülke gündemine paralel olarak Adana İl Örgütünün temposunu yükselttiğini bildirdi.

BÖKE’DEN “TÜRKİYE EKONOMİSİ NEREYE GİDİYOR” KONFERANSI

3 Aralık mitingi öncesinde Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke’yi Adana’ya davet ettiklerini belirten Barut, Böke’nin 26 Kasım Cumartesi günü, saat 16.00’da Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor” konulu bir konferans vereceğini ifade ederek, tüm Adanalıları konferansa davet etti.


3 ARALIK MİTİNGİ İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 03 Aralık Cumartesi günü, saat 14.00’te Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilecek “Türkiye’yi Böldürtmeyeceğiz, Cumhuriyeti koruyacağız” mitinginin hazırlıkları hakkında da bilgiler veren Barut, “Mitingimizin amacına ulaşması için il, ilçe örgütleri, kadın ve gençlik kollarımız genel merkezimizle koordineli bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

DENEYİMLİ SİYASETÇİLER DE KATKI SUNUYOR

Eski milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanlarının geçmiş deneyimlerinden yararlanıp, onların görüşlerini de aldıklarını dile getiren Barut, eski ilçe başkanları, kurultay delegeleri, meclis üyeleri ve muhtarlarla da toplantı yapacaklarını ve onların görüşlerinden yararlanacaklarını ifade etti.


“CUMHURİYETİ KORUMA KONUSUNDA KARARLIYIZ”

Kusursuz ve amacına ulaşan bir miting yapmak istediklerini kaydeden Barut, “Bugün ülkemizdeki terör ve rejim tehdidine karşı toplumumuzun duyarlı tüm yurttaşlarının sesi olmak için canla başla çalışıyoruz. Cumhuriyet’in kurucusu ve yegane koruyucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’yi böldürtmeme ve Cumhuriyeti koruma konusunda kararlıyız. Bu hassasiyetleri taşıyan, Atatürk ilke ve devrimlerini kendine yaşam felsefesi olarak benimsemiş, çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyetten yana olan partili, partisiz tüm yurttaşlarımızı mitingimize bekliyoruz” diye konuştu.