Gittiği her yerde ‘Başkan’ gibi karşılanan Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl son olarak (TSYD) Türkiye Spor Yazarları Derneği ile (ASGD) Anadolu Spor Gazetecileri Derneği’nin Adana Şubelerini ziyaret etti.

TSYD ZİYARETİ

Uğur Kızıl ilk olarak TSYD Adana Şube Tesislerine giderek Başkan Adnan Poyraz ile görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz Kızıl’ın A.Aday olmasından dolayı mutluluk duyduklarını açıklayarak, “Sporun içinden gelmiş, sivil toplum örgütlerinin her kademesinde görev almış bir arkadaşımızın belediye başkanlık makamına aday olması çok önemli bir olaydır. Ayrıca spor yazarlarıyla iyi ilişkiler içerisinde bulunması da Uğur Kızıl adına artı bir davranış. Kendisine bu onurlu ve doğru yolda başarılar diliyoruz” dedi.

ASGD ZİYARETİ

Uğur Kızıl daha sonra ASGD Adana Şube Tesislerine giderek Başkan Basri Baş ile sohbet etti.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkan Yardımcısı-Adana Şube Başkanı Basri Baş uzun yıllar birlikte spor alanlarında beraber oldukları Uzul Kızıl’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirterek, “Öz Adanalı ve Seyhan’da doğup-oturan spor dostu bir ismin A.Adayı olması hepimizi sevindirmiştir. Kızıl gibi isimlerin siyasete atılmaları bizler için önemli avantajdır. Kendisine bu zorlu yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

MEDYA DOSTU UĞUR KIZIL

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Uğur Kızıl ise Türkiye Spor Yazarları Derneği ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneklerinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “ Yıllardır omuz omuza beraber olduk. Sizin olduğunuz her yerde vardım. Şimdiye kadar hep olumlu işlere imza attık. Bundan böyle Seyhan Belediye başkanlık görevine talip olmak için yola çıktık. Hedefimiz üretken belediyeciliğin yanı sıra spora, sporcuya önem veren bir Belediye yaratmak. Spor konusunda şayet belediye başkanlık makamı bize vatandaşlarımız tarafından verilirse sizlerle beraber sporu kalkındırmak, amatörlerin hizmetinde olmak ve tesis sayısını arttırmak için kol kola çalışacağız” diye konuştu.