Yüreğir Belediyesi  Başkan Adayı Kocaispir, Yüreğirli’ ye hizmet etmekten bir an olsun yorulmayacaklarını dile getirerek, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Bizlere soruyorlar yorulmuyor musunuz diye; Aşk ile çalışan yorulmaz diyoruz” anlayışını ilke edinerek gönül ile çalışacağız, aşk ile çalışacağız. Gönül belediyeciliği ile yine ilk hedefimiz vatandaşımızın gönlünde edindiğimiz yeri koruyarak birlikteliğimizi daha da güçlendirmek olacak.” Dedi.

Sizlere güveniyoruz

Vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur diyen Başkan Adayı Kocaispir, “Sizlere güveniyoruz. Yüreğir’de AK Belediyeciliğin devamı için elinizi taşın altına koyacağınızdan hiç şüphemiz yok. Adana’mızın tüm ilçeleri Cumhur İttifakı diyerek bizlere olan inancını zaten gösterecektir. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve genel merkezimizin kararı doğrultusunda Yüreğir’i vizyon kent yapmak için çıktığımız bu yolda sizlerin desteğine gönülden ihtiyacımız var. Sizlere de bu anlamda inanıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Projelerle geliyoruz

Yüreğir’de birçok yeni hizmeti hayata geçireceklerini ifade eden Kocaispir “Seçildiğimiz takdirde yerel yönetimler ve vatandaşlarımız ile el ele vererek Yüreğir’i daha güzel ve sosyal donatılarla dolu bir ilçe haline getirmek için çalışacağız. Yüreğir’de istihdama katkı sağlayacak projelerimiz var. Bu projelerimiz sayesinde Yüreğir’i daha üst seviyelere taşıyacağız.” Dedi.