Yüreğirlilerin bağrına bastığı ve büyük ilgi gösterdiği Kocaispir, Yüreğir ile ilgili yatırım ve istihdama katkı sağlayacak projelerinin bulunduğunu söyledi.
Kocaispir “Siz değil biz ayaklarınıza geleceğiz”
Esnaf ziyaretleri esnasında engelli bir vatandaşın ‘Tanışalım mı?’ isteğine karşı koşarak yanına giden Kocaispir, “Sizlerin ayakların biz gelerek, sizin ayaklarınız olacağız. Yüreğir’e yüreğimizi vereceğiz. Burada gönlümüzle hizmet edip gönül belediyeciliğini en iyi şekilde yerine getiren belediye olacağız. Siz engelli kardeşlerimiz için de birçok projemiz var. Sizlerin engeline gönülden derman olacağız.” Diye konuştu. 


Tatlı dağıttı, öz çekim yaptı
Kozan Caddesi’nde yüzlerce vatandaşın ilgi odağı olan Kocaispir, ziyaretleri esnasında vatandaşlara tatlı dağıttı. Birçok vatandaşın Öz çekim isteğini de geri çevirmeyen Kocaispir, anı ölümsüzleştirdi. Kocaispir “Yüreğir benim sevdam. Sizlerde bu enerji ve heyecan olduğu sürece bizlere yorgunluk yok. Gece gündüz çalışacağız.” Şeklinde konuştu.
Hedefimiz Yeşil Yüreğir 
Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Kocaispir, yıllar önce babasının imamlık yaptığı Aydınlar Camii’nde kılınan öğle namazının ardından cemaat ile sohbet etti. Sonrasında ise İşrak Vakfını ziyaret eden Kocaispir, gençlerle bir araya geldi. Kocaispir konuşmalarını şöyle tamamladı. “ Yüreğir’imizin geleceği tabi ki gençlerimize emanet. Onlara güveniyoruz. Tüm çabamız onlara temiz bir gelecek bırakabilmek için. En büyük projemiz ise YEŞİL YÜREĞİR projesi olacak.”