Adana Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİŞKAD)  Yönetim Kurulu Başkanı Devlet Koçaklı aday adaylığı başvurusunu resmen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti ) Adana İl Teşkilatına yaptı.

7 Haziran 2015 günü milletvekili seçimi için Adana’dan aday adayı olan iş kadını Devlet Koçaklı, başvuru dilekçesini parti binasına giderek buradaki yöneticiler Murat Benlice ve Mehmet Ali Özmansur’a teslim etti.   

“Adana’da Ak bir sayfa açmak için aday oldum” diyen Koçaklı, parti yöneticilerinden destek istedi. Koçaklı aday olması halinde kadınların siyasette daha da aktif olması ülkesine ve milletine daha iyi hizmet vermek için çalışacağını söyledi. Koçaklı, “Bu kararı bir anda vermiş değilim. Çevremdeki dostlarımla yapmış olduğum istişare ve onların desteğiyle almış bulunmaktayım. Ülkemizde yapılacak olan 2015 genel seçimlerde Adana’da Milletvekilliği olarak kadınlarımızı temsil etmek onların meclisteki sesi olmak istiyorum. Bu vesileyle özellikle hanım kardeşlerimizin desteğini ve duasını bekliyorum. Yapılacak olan genel seçimlerin vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Bu arada AK Parti yönetim kurulu üyesi Murat Benlice ve Mehmet Ali Özmansur’da Devlet Koçaklı’ya ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulunarak başarı dilediler.