Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden CHP Adana Milletvekili adayları Aydın Uslupehlivan ve Müzeyyen Şevkin, dün de kalabalık bir partili grubuyla Karataş’taydı. Bahçe, Bebeli, Adalı, Kesik, Sirkenli, Yüzbaşı ve Yemişli mahalleleri ile BebeliÇadırkenti’ni ziyaret eden adaylar CHP’nin projelerini anlattı.
Emekli, işçi ve dar gelirliye yönelik projelerin kamuoyunda büyük ilgi uyandırdığına dikkat çeken Uslupehlivan, “Her gittiğimiz yerde halkımıza anlatıyoruz. CHP iktidarı dar gelirli insanımız için bir rahatlama, nefes alma dönemi olacaktır” diye konuştu. “Açıkladığımız her projenin kaynağı var” hatırlatmasını yapan Uslupehlivan, “Çitçiye mazotu 1,5 TL’ye nasıl satacaksınız? diye soruyorlar. Şu an motorinin rafineri çıkış fiyatı 1 lira 21 kuruş. Herhangi bir kaynak yaratmadan mazotu çiftçiye 1,5 liradan verebiliriz. Asıl soru şu: 1 lira 21 kuruştan aldığınız mazotu çiftçiye nasıl 4 liradan satabiliyorsunuz. Hangi vicdanla” değerlendirmesinde bulundu.
ŞEVKİN: “KARATAŞ KADERİNE TERK EDİLEMEZ”
CHP Adana Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin ise, CHP’nin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü belirtti. Şevkin, “Ülkemize karanlık günler yaşatan AKP iktidarına halkımızla birlikte son vereceğiz” dedi.
Karataş ilçesinin tüm olanaklarına rağmen merkezi iktidar tarafından geri plana atılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Şevkin, esnafın da adeta siftah yapamadan kepenk kapattığını söyledi. Karataş’ın CHP’li Başkanı Boğaçhan Ünal’ın kıt olanaklara rağmen bir yıl içerisinde temizlik, altyapı, ulaşım ve çevre konusunda güzel işlere imza attığını dile getiren Şevkin, “Tüm milletvekillerimizle Adana merkez ve tüm ilçelerde olduğu gibi Karataşlılar’ın da yanında yer alacağız. Kapı kapı dolaşacağız, tek tek el sıkacağız. 8 Haziran sabahı AKP iktidarından kurtulmuş olarak huzur içinde uyanacağız. Karataş’ın, işçinin, köylünün ve çiftçinin kaderine terk edilmesine izin vermeyeceğiz” diye konuştu.