Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Varsaklar Mahallesi Şevki Paşa parkı içerisinde tamamlanan muhtarlık binasında hizmet verilmeye başlandı.

Mahalle Muhtarı Rüstem Enişte yapılan bina sayesinde vatandaşa daha rahat hizmet verme imkanı bulduğunu ayrıca park içerinde de yenileme ve peyzaj çalışmalarının süratle devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün bugüne kadar mahalle muhtarlarının sorunlarını çözmeye çalıştığını ifade eden Enişte, “Başkanımız sağ olsun, biz muhtarlara verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Merkez mahalle muhtarlarımızın en büyük sorunu muhtarlık hizmet binasıydı. İnşallah yakın zamanda diğer muhtarlarımız da yerlerine kavuşacaktır. Başkanıma hizmetinden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Muhtarlar ile her 15 günde bir toplantı yaptıklarını ve onların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade eden Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; “Göreve geldiğimizde Kozan’da parkı olmayan mahalle, hizmet binası olmayan muhtar kalmayacak demiştik. Muhtarlarımızın vatandaşlarımıza daha kolay hizmet ulaştırması noktasında en büyük eksiklik olan hizmet binası yapımının ilkini Varsaklar Mahallesinde tamamladık. Belediye olarak muhtarlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ayrıca ekiplerimiz yeni projelendirdiğimiz Ersan Arıkan Parkının tamamlanması için aralıksız çalışmaya devam ediyor. Tamamlandığında bu parkımızda da bir muhtarlık binasını daha hizmete açacağız” diye konuştu.

Şevki Paşa parkı içerisinde yapımı tamamlanan 80 metrekarelik Vasraklar Mahalle Muhtarlığı hizmet binasında, muhtar odası, çay ocağı, bay-bayan ve özürlü tuvaletlerinin bulunduğu bildirildi.