Cumhuriyet.com.tr - Adanahabermerkezi.com

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İlçe Seçim Kurulu’ndan gelen ret kararının üzerine İl Seçim Kurulu’na başvurduklarını ve aldıkları netice üzerine Saadet Partisi Genel Merkezi’nin de Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) seçimlerde ikinci olan Saadet Partisi adayı Kazım Özgan’ın başkan olması yönünde talep bildirdiklerini kaydetti.

MHP Genel Merkezi ise Atlı’nın başkanlığının düşürülmesinin ardından YSK’ye itiraz başvurusunda bulundu.

"Cinayet, küçük kızı alıkoyma, yaralama, azmettirme, ruhsatsız tabanca, organize çete..."

Atlı'nın, bir cinayetten 20 yıl ağır hapis, küçük yaşta kızı alıkoyma, yaralama, azmettirme, ruhsatsız tabanca, organize çete suçundan hapis cezası aldığı ve dosyanın Yargıtayda beklediği öğrenildi.

"Analarını belleyeceğiz" demişti

Atlı, Kozan'da yaptığı konuşmada "Arkamda Devlet Bahçeli var, biz iki parti, tek parti olduk. Partinin adına da Cumhur İttifakı dedik arkadaşlar. Rabbim'in izniyle, bu Cumhur İttifakıyla, pazara kadar değil mezara kadar gideceğiz inşallah. Bu düşmanları da, bu memlekette yok edene kadar, kanımızın son damlasına kadar, mücadele verip, Rabbimin izniyle bunların içte ve dışta, yurtta da anasını belleyeceğiz arkadaşlar" demişti.

Bu arada Ak Parti, Başkanın seçilen meclis üyeleri arasından seçilmesini talep ederken, Saadet partisi ise daha önce benzer örneklerin olduğunu seçilen ikinci ismin Başkan olması gerektiğinde kararlı.

İşte o karar