Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin dün Uğur Mumcu Meydanı’ndaki mitingine katılan yüzbini aşkın Adanalıya, mitinge katılamayan ancak televizyonları başından kalbi “İnce”yle birlikte atan milyonlarca yurttaşa, miting organizasyonunda emeği geçen başta Adana İl Örgütü ve miting tertip komitesi olmak üzere, ilçe örgütlerine, kadın ve gençlik kollarına, milletvekillerine, belediye başkanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Adana’nın Muharrem İnce’yi bağrına basıp, Cumhuriyetten, demokrasiden, haktan, hukuktan, adaletten, özgürlüklerden yana tavrını açık bir şekilde ortaya koyduğuna kaydeden Av. Kozay, “Adanalılar ‘Tek Davam Türkiye’ diyen Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’ye bu iş #TAMAMGARDAŞ diyerek desteğini vermiştir. Teşekkürler Adana” dedi.

“İYİ Kİ VARSINIZ!”

CHP Adana İl Başkanı Av.Emrah Kozay yaptığı yazılı açıklamada, mitingin tatil günü olan pazar gününe denk gelmesi, hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaşması ve Ramazan ayında olunması gibi faktörlere karşın miting alanını dolduran yüz binden fazla Adanalının Muharrem İnce’ye gösterdiği ilginin çok anlamlı ve değerli olduğunu kaydetti. Av. Kozay, “Adanalılar halkın tümünün Cumhurbaşkanı olmak için yola çıkan Sayın Muharrem İnce’yi bağrına basıp, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmış, haktan, hukuktan, demokrasiden, özgürlüklerden ve adaletten yana tavrını açıkça ortaya koymuştur.  Mitingimize büyük bir coşkuyla katılıp ‘Tek Davam Türkiye’ diyen Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’ye bu iş #TAMAMGARDAŞ diyerek açık destek veren Adanalılara ve mitingimizi ekranları başında izleyen, yürekleri Sayın ‘İnce’ ve miting alanındaki yüz binlerle birlikte atan milyonlarda yurttaşımıza da İl Örgütüm adına teşekkür ederim. İyi ki varsınız” diye konuştu.

PARTİ ÖRGÜTLERİNE TEŞEKKÜR

Adana İl Örgütü olarak mitingin başarılı geçmesi için günlerdir yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Av. Kozay, “İl Örgütümüz bünyesinde oluşturulan miting tertip komitesinin koordinasyonunda büyük bir özveriyle günlerdir alanlarda çalışan ilçe örgütlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, partili yoldaşlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“İNCE’Yİ CUMHURBAŞKANI, CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ”

Tüm Türkiye’de ses getiren Muharrem İnce mitinginin, 24 Haziran seçimleri için de önemli bir referans kaynağı olacağının altını çizen CHP Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, “Tüm örgütlü gücümüzle dün olduğu gibi bugün de, yarın da alanlarda Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için canla, başla çalışacağız. İnancımız tam, enerjimiz yüksek, çok çalışıyoruz, daha da fazla çalışacağız ve 24 Haziranda Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı, CHP’yi de iktidar yapacağız” ifadelerini kullandı.