CHP Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, AKP iktidarında Türkiye’nin her gün bir önceki günü arar duruma geldiğini belirterek, “Ülkemizi kötü gidişattan CHP iktidarı kurtaracak” dedi

CHP Adana Milletvekilleri Faruk Loğoğlu ve Ali Demirçalı, Çukurova İlçesini ziyaret ederek ilçe Başkanı Haşmet Biçer, ilçe yöneticileri ve partililerle sohbet etti.  CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer,  geçen hafta ilçe danışma kurulunu ilk kez topladıklarını belirterek, “Komisyonlarımızı kurduk, mahalle toplantılarımızı gerçekleştirdik. Şimdide mahalle ve sokak temsilcilerimizi belirliyoruz. Mahalle meclislerini de oluşturacağız. Çukurova ilçe olarak kadın ve gençlik kollarımızla seçime hazırız” dedi.

Milletvekilleri Loğoğlu ve Demirçalı, AKP iktidarının Adana’ya getirdiği noktanın ortada olduğunu kurtuluşun CHP iktidarında olduğunu ifade ederek, CHP enerjisini artık dışa vurma zamanı geldiğini, 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin birinci parti olacağını kaydettiler.

CHP Seyhan İlçe örgütünü de ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve Adana Milletvekili Ali Demirçalı’yı burada İl Başkanı Orhan Sümer ve Seyhan İlçe Başkan Reşit Karakuş ile ilçe yöneticileri karşıladı. Faruk Loğoğlu, yerel seçimlerde özellikle kadınlarımıza büyük görevler düştüğünü vurguladı. “Adana CHP’nin vitrini olmalı. Adana Türkiye’nin hiçbir yerine benzemeyen bir yapıya sahip. Adana Özgün bir kentimiz” diyen Loğoğlu ve Demirçalı, AKP iktidarında Türkiye’nin her gün bir gün öncesine göre daha kötüye gittiğini savundu. Loğoğlu ve Demirçalı, “İktidar ateşini Adana’da yakacağız. CHP il, ilçe, kadın ve gençlik kollarımızla vatandaşlarımızla her ortamda olacağız. Vatandaşla sokakta, evinde, alış veriş merkezinde, hastanede her yerde birlikte olacağız. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var.  Ülkemizin kötü gidişatına CHP iktidarı son verecek. Önümüzde belediye seçimi var. Anayasa oylaması ve Cumhurbaşkanlığı seçimi var.  Biz Adana’da örgütlerimizle seçime hazırız.” Şeklinde konuştu.