Adana’nın Ceyhan İlçesi’nde Ceyhan Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Aydar, Ceyhan Şoförler Odası Başkanı Ünal Kurt, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut, Ceyhan Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı İbrahim İkidağ, Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Güler ve esnafları ziyaret eden Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Su akar Türk bakar mantığını bir tarafa bırakıp Dünyada eşi benzeri olmayan Seyhan Nehri ve Ceyhan Nehrini rehabilite edeceğiz. Seyhan ve Ceyhan Nehri kıyısına sosyal tesisler kurarak vatandaşlarımıza güzel vakit geçirecekleri alanlar oluşturacağız.” dedi.

DENİZLERİMİZİ TURİZME KAZANDIRACAĞIZ

Karataş, Tuzla ve Yumurtalık denizlerimiz olmasına rağmen Adanalıların civar illere tatile gittiğine değinen Mahmut Tezcan “Başka illerin denizine imreniyoruz oysa Adana’da muhteşem bir deniz var. Karataş-Tuzla arasında 22 kilometre boyunca devam eden kumul ormanı var. Kum bakir, kirlenmemiş ve yemyeşil bir orman ve kuş cenneti tanıtım için bizleri bekliyor. Bizde halkımıza hizmet etmek için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalara başlayacağız.” Diye konuştu.

DÜNYA KULÜPLERİ KIŞ DÖNEMİ KAMPINI ADANA’DA YAPACAK

Günümüzde Avrupa’nın önde gelen kulüpleri Kış dönemi kamplarını Antalya’da gerçekleştiriyor. Bu pastadan Adana’da pay alması için çalışma yapacağını anlatan Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Aayı Mahmut Tezcan “Adana’mıza gereken alt yapı çalışmalarını ve devasa tesisler kurarak Dünyaca ünlü kulüpleri kış dönemi kamplarında memleketimizde ağırlayacağız. Ayrıca Adana’mıza çok güzel bir golf sahası da kazandırarak amatör golf turizmini Adana’mızda canlandıracağız.” Dedi.