STK kuruluşlarına yaptığı ziyaretlere devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan son olarak 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Adana İl Başkanlığı'nda temsilciler ile görüştü.

HİÇBİR YAPIYA DARBE GİRİŞİMİNİN HAYALİNİ BİLE KURDURMAYACAĞIZ

FETÖ'cüler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Hain darbe girişimini değerlendiren Mahmut Tezcan "Halkımızın dini ve milli duygularını istismar ederek çeşitli makamlara gelen FETÖ'cüler Fetullah Gülen'in talimatıyla hain bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Aziz milletimizin vakarlı duruşu birbirlerine kenetlenmesine ve topyekûn bir direnç göstermesine neden olmuştur. Bu sayede hain darbe girişimi püskürtülmüştür. Geriye 248 vatan evladımız şehit olmuş, 2196 vatandaşımızda yaralanmıştır. Bu darbe girişimini hafızalarımıza kazıyacağız ve bir daha hiçbir yapıya darbe girişiminin hayalini bile kurmasının iznini vermeyeceğiz." dedi.

PARTİMİN OYLARINI ARTIRMAK İÇİN ADAYIM

Ak Parti kurulduğu günden bu yana seçim sonuçlarını analiz ettiğini belirten Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan "16 yıldır tüm seçim sonuçlarını gözlemliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye genelinde yükselen bir grafiği var. Maalesef bu durum Adana sonuçlarına yansımamaktadır. Türkiye geneline göre Adana'dan yüzde 7-12 arası geride kalıyoruz. Bu durumu çok önemsiyorum ve Allah nasip ederse partim beni Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yaparsa yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde halkımızın gönlünü kazanıp %60 oy alarak Adana'yı Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz." diye konuştu.

MİDDER Adana İl Başkanı Mahir Oygur, Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan'ın derneklerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılacak olan seçimlerde başarılı sonuçlar almasını temenni ederek desteklerini iletti.